Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πολλά τα προβλήματα του κόσμου και ίσως οι κυβέρνηση αλλά και οι αυτοδιοικητικές αρχές, θα πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια και ν΄ αλλάξουν κάπως τις προτεραιότητές τους. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύουμε πως θα πρέπει να δείξουν λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον άνθρωπο, στην οικογένεια κι ας κάνουν ....λιγότερα έργα, λιγότερες εκδηλώσεις.
Δεν ξέρουμε, αλλά από συζητήσεις που κάνουμε, είναι πολλές οικογένειες οι οποίες είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και δύσκολα  μπορούν να έχουν τα στοιχειώδη.

- Άλλα κόλπα. Άλλα ήθη κι άλλα έθιμα και οι αυτοδιοικητικοί παρασύρθηκαν σε άλλες πρακτικές, αφού κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Χαλκιδέων, τρέχουν πίσω από τα έργα εκεί στο Λευκαντί και ρωτάνε τους εργολάβους, αν βαδίζουν σύμφωνα με τις μελέτες ή όχι και άλλα τέτοια!!

- Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θα πρέπει να γράψουμε πως όταν γίνονται έργα προς όφελος μιας περιοχής και των Δημοτών, συγνώμη αλλά ΝΑ κι αν ήταν κάτι στην μελέτη ή όχι. Αυτά είναι για τους κυνηγούς σκανδάλων οι οποίοι όταν δεν βρίσκουν τίποτα, τρέχουν πίσω από τις λακκούβες.

- Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης, όταν ήσασταν εσείς στο τιμόνι του δήμου, δεν κάνατε τίποτα και σας ενοχλεί που κάνουν τώρα έργα οι άλλοι;

- Τι έγινε με τον αντιδήμαρχο Αρτάκης των κύριο Κώσταρο Μπάμπη. Στόλισε με Χριστουγεννιάτικα την Αρτάκη και διεκδικεί βραβείο της καλύτερα στολισμένης πόλης. Μπράβο σας κύριε Μπάμπη, αλλά εδώ θα διαμαρτυρηθεί το Ληλάντιο. Υπάρχει διαφορά.
Άλλο είναι να πρέπει να στολίσεις την Αρτάκη με λίγο από Βατώντα και άλλο με τα ίδια υλικά να πρέπει να κάνεις στολισμό στην Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου η οποία έχει το Βασιλικό, τον Αγιο Νικόλαο, την Ν. Λάμψακο, τον Μύτικα, το Αφράτι, τα Φύλλα και φυσικά το Λευκαντί. Θα το παλέψει ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κ. Δημήτρης Σέρρας, αλλά κάποιο παραπάνω υλικό θα πρέπει να έχει.