Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα πάντως δεν είναι αργία και όσοι δεν έχετε πιάσει τον Μάη, έχετε χρόνο μέχρι να τελειώσει ο μήνας.  Πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί πάντως έκαναν ότι μπορούσαν για να πιάσουν τον Μάη πηγαίνοντας όπου είχε εκδηλώσεις. Μέχρι και στο Εργατικό Κέντρο βρέθηκαν και άκουσαν τις ομιλίες των εργατοπατέρων, οι οποίοι διαπίστωσαν για μια ακόμη ...φορά πως ο κόσμος δεν τους ακολουθεί.  

- Επειδή κάποιοι προσπαθούν να μας δημιουργήσουν θέματα σχολιάζοντας αυτά που γράφουμε, θα τους ξεκαθαρίσουμε για πολλοστή φορά, πως γράφουμε πάντα ελεύθερα την άποψή μας και δεν περιμένουμε εντολές από κανέναν, αλλά και πως δεν φοβόμαστε να αναφερθούμε στον οποιονδήποτε.

- Το θέμα είναι πως περιμένουν από εμάς να γράφουμε τα πάντα, ενώ οι φίλοι τους είναι πάντα "σιωπηλοί". Γιατί άραγε; Ας απαντήσουν σ΄ αυτό το θέμα και τότε να συζητήσουμε τα υπόλοιπα.

- Απίστευτη εξέλιξη για τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων για τις Περιφερειακές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού θα είναι υπερπλήρες, αφού πρόσωπα που ήταν σε ψηφοδέλτια άλλων υποψηφίων στις τελευταίες εκλογές, δηλώνουν πως θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη, ενώ όσοι επιχειρούν συνεργασίες με Συριζαίους, βλέπουν συνεργάτες τους, να τους κουνάνε μαντήλι.

- Θα κάνει την έκπληξη ο κ. Παγώνης, όπως λένε κάποιοι φίλοι του και θα πάρει το οκ από το ΠΑΣΟΚ, για να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Εμείς πάντως δεν το πιστεύουμε αυτό και μπορούμε να γράψουμε πως περισσότερες ελπίδες έχει να είναι υποψήφιος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!!!