Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το Σάββατο ποδοσφαιρικά το ενδιαφέρον θα στραφεί στον αγώνα ΝΗΛΕΑΣ - ΔΥΣΤΟΣ όπου διαιτητής θα είναι ο κύριος Γκάτσος με βοηθούς τους κυρίους Ιωάννου και Δάλλα, ενώ ορίσθηκε και 4ος διαιτητής ο κύριος Κηρύκος.  Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι θυμήθηκαν τον αγώνα ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, όταν διάβασαν τους ορισμούς. Σ΄ εκείνον τον αγώνα σφύριξαν οι Γκάτσος, Ιωάννου και... Βελέντζας, ενώ 4ος ήταν ο κ. Τουλούμης.

- Ανατρίχιασε ο άλλος μόλις διάβασε για τα έργα που θα γίνουν στο στάδιο Ψαχνών και ότι εκεί σύντομα θα μπορούν να κάνουν προπονήσεις και αγώνες αθλητές στίβου. Μας τηλεφώνησε και μας είπε: "Είναι αλήθεια αυτά που γράφεις ή μας κάνεις πλάκα; Μας ήρθε ξαφνικό γιατί περιμέναμε να διαβάσουμε κάτι για το Στάδιο Χαλκίδας". Αλήθεια είναι φίλε και ελπίζουμε να ξεκινήσει σύντομα το έργο.

- Για το Στάδιο Χαλκίδας τα έχουμε γράψει και αυτές τις μέρες περιμένουμε να έρθει και το ειδικό συνεργείο να κάνει κάποιες εργασίες στο ταρτάν μπροστά από το στρώμα του ύψους. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ και ξέρουμε πως όταν λένε κάτι, το κάνουν.

- Τρέλα έχει πιάσει τους ραδιοφωνατζήδες θηλυκούς και άλλους, για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών από το ΦοΔΣΑ και την αντίδραση της δημάρχου κυρίας Βάκα. Γιατί σας ενοχλεί κύριοι η στάση της κυρίας Βάκα και πήρατε την θέση των δημάρχων Αλιάρτου, Καρπενησίου κλπ; Είσθε εσείς δημότες Χαλκιδέων;;;

- Να ξέρετε ένα μόνο πράγμα. Η δήμαρχος Χαλκιδέων, τον κώλο του κάτω να χτυπάει ο ΦοΔΣΑ, αύξηση στα Δημοτικά Τέλη δεν θα κάνει και αν ο ΦοΔΣΑ παραιτηθεί από την διαχείριση απορριμμάτων στην Εύβοια, τότε απλά θα δημιουργηθεί νέος ΦοΔΣΑ για την Εύβοια.