Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ « EVRIPOSNIGHTRUN 22»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου στις 12:00 το πρωί, στην αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα», από την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτη Νικολάου, τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ηλία Μπουρμά, τον τεχνικό Σύμβουλο και μέλος ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, Σωκράτη Σκλιά, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Χαράλαμπο Βραϊμάκη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας, Ευάγγελο Βοριά, σχετικά με τον 1ο ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 22».
Στην εισαγωγή της η Πρόεδρος, Ελένη Αϊδίνη, αναφέρθηκε στους σκοπούς του... «EVRIPOSNIGHTRUN 22», που είναι τόσο η ανάδειξη της πόλης αλλά κυρίως η ανάπτυξη της ιδέας του αθλητισμού, όπως σημαντικό είναι και το γεγονός, ότι το οικονομικό όφελος αυτής της προσπάθειας, ανταποδίδεται στους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης. Τέλος αναφέρθηκε ότι για πρώτη φορά όλη αυτή η διαδικασία των εγγραφών, του εθελοντισμού και των οικονομικών, γίνεται και μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της σύγχρονης ιστοσελίδας (www.evriposnightrun.gr.) που έχει δημιουργήσει για το σκοπό αυτό ο ΔΟΑΠΠΕΧ. 
Ανταποδίδοντας τα εύσημα ο κ. Μπουρμάς, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμφώνησε ότι είναι μια σημαντική προσπάθεια για τον αθλητισμό και την προβολή της πόλης της Χαλκίδας, την οποία η περιφέρεια στηρίζει και θα είναι πάντα αρωγός σε παρόμοιες πρωτοβουλίες. 
 
Με νεότερο δελτίο τύπου, θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη και λεπτομέρειες του αγώνα.  

Για πληροφορίες ή επικοινωνία: 
Site:  www.evriposnightrun.gr.
E-mail: info@evriposnightrun.gr 
Tel: 2221355165, 164