Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάμε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με πολύ αθλητική δραστηριότητα, αφού έχουμε ποδόσφαιρο, έχουμε και στίβο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μάθουμε και τον πρωταθλητή στον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και την τρίτη ομάδα που θα πάρει μέρος στα μπαράζ για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Την Κυριακή στις 16:00 στο γήπεδο Καρπενησίου ο πρωταθλητής.... Εύβοιας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θ΄ αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ευρυτανίας ΑΙΟΛΟ Καρπενησίου, ξεκινώντας το ταξίδι προς την Γ΄ Εθνική.

- Πόσοι τελικά θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στον Δήμο Χαλκιδέων; Μπορεί να είναι περίπου 15 αυτοί που εκδήλωσαν επιθυμία, αλλά τελικά θα μείνουν λίγοι αυτοί που θα συνεχίσουν και θα φτάσουν τον Οκτώβριο του 2023 ως υποψήφιοι στην κάλπη. Εμείς πιστεύουμε πως τελικά θα έχουμε 6 υποψηφίους.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων είναι βέβαιο πως ο κ. Ψαθάς θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος και θα διεκδικήσει μια 3η θητεία ως δήμαρχος. Η κυρία Γκόγκου κατά 99% δεν θα είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος, αφού όλα δείχνουν πως θα είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του γιατρού. Ο κύριος Κουλοχέρης, επίσης δεν θα είναι  υποψήφιος δήμαρχος, αν τελικά είναι υποψήφιος ο κ. Μπουροδήμος. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ραπτάκης, έδειξε ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά δεν τον βλέπουμε να ζεσταίνει μηχανές και για να ξεκινήσει, θα έπρεπε πρώτα να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου, για να μην δίνει δικαιώματα να του λένε πως πατάει σε δύο βάρκες.

- Όλοι βλέπουν Εθνικές Εκλογές τον Οκτώβριο του 2022 και δεν είναι καθόλου απίθανο αυτό το σενάριο, αλλά πιστεύουμε πως ο πρωθυπουργός κύριος Κώστας Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να μπει στο 2023 ώστε να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της 4ετίας. Τα πράγματα αυτή την φορά θα είναι δύσκολα για όλους τους υποψήφιους βουλευτές και ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που είχαν εκλεγεί στις εκλογές του 2019.

- Αυτό το γράφουμε γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τις έδρες που θα πάρει το κάθε κόμμα στον κάθε νομό. Από αυτά τα ονόματα που ακούμε μέχρι τώρα, δεν βλέπουμε κάποιο από τα νέα πρόσωπα να μπορεί να βρεθεί στις πρώτες 3 θέσεις του κάθε κόμματος.