Τρίτη 3 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ας ξαναγράψουμε αυτό που κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν. Τα καλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου δεν είναι αυτά για τα οποία αποφασίζουν άλλοι, το ποιος θα τα κατακτήσει, αλλά αυτά που τα κερδίσουν ομάδες κερδίζοντας αγωνιστικά τους αντιπάλους.
Έστω και τώρα λοιπόν, ας αφήσουμε τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην παρέμβει κανείς με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Αύριο υπάρχει ένας αγώνας για τον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ανάμεσα στον ....ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ. Αυτός ο αγώνας θα βγάλει και τον πρωταθλητή και να θυμίσουμε πως η ομάδα των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα έχοντας 14 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ η ομάδα των Λουκισίων έχει 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Στον Α΄ γύρο και στο μεταξύ τους παιχνίδι ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ είχαμε ισοπαλία 1 - 1 .
Πολλά παράπονα εκφράσθηκαν για την διαιτησία στον αγώνα ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, αλλά αυτά πλέον είναι στο χθες. Το αύριο θα είναι μια άλλη μέρα και πρέπει όλοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ώστε να κερδίσει ο καλύτερος.
Στο θέμα του διαιτητή κυρίου Παπακυριάκου Αθανάσιου, θα περιμένουμε απάντηση κατά την διάρκεια της ημέρας και φυσικά θα γράψουμε την άποψή μας, αν ο ίδιος επιλέξει να επιβεβαιώσει αυτά για τα οποία τον κατηγορούν, με την σιωπή του.