Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

.....φαπούλες

 - Προσπαθούν στο ΣΥΡΙΖΑ κάτι ν΄ αλλάξουν σε σχέση μ΄ αυτό που ήταν τα χρόνια που κυβέρνησαν την Ελλάδα, αλλά παραμένουν όπως ακριβώς ήταν και τότε, όχι μόνο σε πολιτικές πρακτικές, αλλά και σε πρόσωπα. Δείτε ποιοι πάνε σε συνέδρια και εσωκομματικές διαδικασίες και θα το καταλάβετε όλοι σας. Ειδικά στην Εύβοια η.... ανανέωση πέρασε και δεν ακούμπησε.

- Ο κ. Γιώργος Γιογιός θα είναι λένε υποψήφιος για την Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας. Γιατί να μην είναι; ΠΑΣΟΚ και Γιογιός πάνε πακέτο χρόνια τώρα και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Ο πρώην αντιδήμαρχος είναι νέος, είναι ωραίος και έχει πολιτικό μέλλον. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον κύριο Γιογιό.

- Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή στο θέμα των υποψηφίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Χαλκιδέων και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι προσπαθούν να τα βρούνε με το ΠΑΣΟΚ ώστε να έχουν και στις δύο περιπτώσεις κοινούς υποψηφίους. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη πάντως ξέρουν πως οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ,  θα τους κοστίσει πολιτικά και στέλνουν παντού μηνύματα.