Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

...επιλογή του κυρίου Παπακυριάκου

 - Αγαπητοί αναγνώστες, εμείς είχαμε υποχρέωση να ζητήσουμε από τον κύριο Παπακυριάκο Αθανάσιο, να απαντήσει στους ανθρώπους της ομάδας των Αλατσάτων, οι οποίοι τον κατηγορούν πως αποκάλεσε την ομάδα τους "καφενείο".
Προφανώς συζήτησε το θέμα με την Επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΣΕ και θα του είπανε να μην απαντήσει ή μπορεί να πήρε και μόνος του αυτή την απόφαση.
Δικαίωμά του, αλλά και δικό μας δικαίωμα να γράψουμε την άποψή μας.
Ξέρουμε πως αυτά που θα γράψουμε μπορεί να έχουν.... επιπτώσεις σε μέλος της οικογένειάς μας, αλλά συμβιβασμούς δεν κάνουμε και αυτό το έχουμε αποδείξει.
Κύριε Παπακυριάκο, μπορεί να έχετε όλα τα καλά, αλλά νομίζουμε πως αν αποκαλέσατε "καφενείο" μια ομάδα και μάλιστα μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Έχετε ξανακάνει παρόμοια λάθη και σίγουρα δεν τα ξεχάσατε.
Μπορεί να έχετε κουρασθεί και πρέπει να ξεκουραστείτε.
Δεν πρέπει να έχετε εξάρτηση ούτε από μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, ούτε από την Επιτροπή διαιτησίας. Ο διαιτητής πρέπει να μην έχει εξαρτήσεις και πρέπει όταν αισθάνεται κούραση να αποχωρεί και όχι να απαιτεί να παίζει αγώνες κρίσιμους.
Αγαπητέ κύριε Παπακυριάκο, σας σεβόμαστε, αλλά αν η ομάδα των Αλατσάτων είναι καφενείο, εσείς είσθε μόνιμος θαμώνας, ενός καφενείου το οποίο δεν διαθέτει τα απαραίτητα για να συνεχίσει να λειτουργεί.