Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα είναι μια μέρα δύσκολη, αφού σήμερα τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ θα υποδεχθούν τον ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ σ΄ έναν αγώνα του πρωταθλήματος για την Β΄ κατηγορία και τον 2ο όμιλο. Ο νικητής κατακτά το πρωτάθλημα και κερδίζει μια θέση στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας, ενώ ο ηττημένος θα πάει στα μπαράζ. Ο αγώνας θα πρέπει να είναι διαφήμιση του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά να.... εξελιχθεί ομαλά χωρίς παρατράγουδα και πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές.

- Μία από τα ίδια και πάλι με αυτούς που μισούν την Βάκα και τον Σπανό και καθημερινά εκτοξεύουν λάσπη εναντίον τους. Το αστείο είναι πως τον εκτοξευτήρα λάσπης τον παριστάνουν και κάποιες κυρίες οι οποίες πιστεύουν πως μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο, ενώ υπηρετούν αυτούς που τους είχαν εξασφαλίσει μισθό για κάποια χρόνια για να τρέχουν δίπλα τους και να τους βγάζουν φωτογραφίες.

- Το κακό με τις κυρίες και τους κυρίους λασπολόγους είναι πως δεν έχουν πρόταση. Ξέρουν πως όποιον κι αν στηρίξουν στο τέλος θα χάσουν και δεν το τολμούν. Ας συνεχίσουν λοιπόν να κάνουν ότι κάνουν μέχρι σήμερα και να είναι βέβαιοι πως πάλι με τους χαμένους θα είναι .

- Επειδή ακούμε διάφορα, θα στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο. Εμείς δεν έχουμε εξαρτήσεις και δεν θα διστάσουμε να αρνηθούμε την στήριξή μας στον Φάνη και στην Έλενα, αν στο τέλος δεν είναι εντάξει με τους δημότες. Σε καμία περίπτωση δεν θα στηρίξουμε κάποιον, αν δεν υλοποιήσει το πρόγραμμά του σε μεγάλο βαθμό κι αν δεν είναι δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά του.

- Εμείς δεν έχουμε σχέση με εργολάβους και προμηθευτές και κανείς δεν θα μπορεί να μας ελέγξει. Στηρίζουμε φίλους και ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση. Αν αυτοί προδώσουν τις αρχές τους και τις δεσμεύσεις απέναντι στους δημότες, εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε.