Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

....σφηνάκια

 - Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, πήραν ήδη τον δρόμο για το γήπεδο Αλεξάνδρου, αφού σε λίγη ώρα (17:30) ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου, με βοηθούς τους κυρίους Ιωάννου και Χρυσέλη και 4ο τον κύριο Γκάτσο, θα σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Το Αλεξάνδρου θα ζήσει όμορφες στιγμές, αφού θα υποδεχθεί πολλούς φιλάθλους, αφού θα πάνε εκεί φίλοι της ομάδας των Αλατσάτων και της ομάδας των Λουκισίων, αλλά.... σίγουρα και πολλοί ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων.

- Λεωφορείο βάζει η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για την μεταφορά των φιλάθλων της ομάδας στο Καρπενήσι, αλλά στην ανακοίνωση λέει πως αυτό θα ισχύσει αν κι εφόσον υπάρξουν συμμετοχές. Αν δηλαδή θα δηλώσουν πως θα πάνε περίπου 50 άτομα. Εμείς πιστεύουμε πως λογικά θα χρειασθεί και δεύτερο λεωφορείο και γιατί όχι και τρίτο. Τι στο καλό του δηλαδή; Δεν θα βρεθούν 120 - 150 άτομα;

- Η οικογένεια Καντζούρα δεν κρύβει την χαρά της, αφού καταφέρνει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ να πάρει το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και την περίοδο 2022 - 2023 θ΄ αγωνισθεί στην Α΄ Κατηγορία. Η οικογένεια Καντζούρα άρχισε από τώρα να σχεδιάζει την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αφού στην μεγάλη κατηγορία όλα είναι διαφορετικά.