Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελικά έχουμε και πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και είναι η ομάδα του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ η οποία επικράτησε με 2 - 1 των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και έτσι η τελευταία αγωνιστική θα είναι μια τυπική διαδικασία. Ο ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ κατακτά το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στην Α΄ Κατηγορία, ενώ η ομάδα των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ θα πάει στην διαδικασία των μπαράζ, όπου θα την περιμένει ο ΣΤΑΥΡΟΣ και ο ΝΗΛΕΑΣ ή η ΣΚΥΡΟΣ. Συγχαρητήρια στην ....ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και να έχουν μια καλή παρουσία στην Α΄ Κατηγορία.

- Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το αν θα παντρευτεί η Βανδή τον Μπισμπίκη, αν η Γαρμπή είναι μεγαλύτερη κατά πολύ του συζύγου της και αν ο άλλος θα μείνει για πολύ ακόμη στο sarvivor. Κλείστε το χαζοκούτι για να γλυτώσετε κι εσείς και τα παιδιά σας, απ΄ όλα αυτά τα σκουπίδια που κάποιοι τα σερβίρουν ως ενημέρωση.

- Οι κυρίες και οι κύριοι αστέρες της tv, έχουν γίνει δικαστές και δικάζουν, έχουν γίνει παράδειγμα προς αποφυγή, αφού κάνουν αυτά που στην συνέχεια καταδικάζουν και δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό προς κανέναν. Τι βλέπουμε στην τηλεόραση; Βλέπουμε αυτό που μας σερβίρουν. Φτιαγμένες κυρίες, συνήθως ξανθιές και να δείχνουν το σώμα τους, προφανώς για να μην προσέχει κανείς αυτά που λένε και κάποιους τύπους οι οποίοι ασκούν κριτική και γνωρίζουν και για την τραγωδία στην Πάτρα με τον θάνατο τριών παιδιών και για τον πόλεμο στην Ουκρανία!!!!

- Κρύβουν όλοι πως οι εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης έπιασαν πάτο και δεν θέλουν να ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα της τηλεθέασης. Τι κάνουν; Κλέβουν και κοροϊδεύουν και σ΄ αυτό. Όταν η εταιρεία μέτρησης έχει ως δείγμα για παράδειγμα 1.000 νοικοκυριά και την ώρα μιας εκπομπής οι 800 από τους 1.000 δέκτες είναι κλειστοί και από τους 200 μια εκπομπή την παρακολουθούν 50, τότε η εκπομπή μας λέει πως έκανε 25% τηλεθέαση!!!!

- Που το βρήκατε αυτό το νούμερο; Το πραγματικό είναι πως στους 1.000 σας παρακολούθησαν 50, οπότε το ποσοστό σας είναι 5%. Αυτό είναι το πραγματικό νούμερο και όχι να ξεχνάτε τους 800 που δεν άνοιξαν καθόλου το χαζοκούτι.