Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

.....σφηνάκια

 - Θα δημοπρατηθούν τα έργα για τις γέφυρες Βασιλικού, Φύλλων και Αφρατίου σε πείσμα όσων ακόμη επιμένουν πως δεν θα γίνει τίποτα. Αυτοί που όταν κυβερνούσαν ή όταν διοικούσαν, δεν έκαναν τίποτα απολύτως για τον ΛΗΛΑ ποταμό, τώρα υψώνουν φωνή και ήθελαν όλα να είχαν γίνει χθες!!!!!!! Τι έκανε ο Δήμος Χαλκιδέων όταν τον διοικούσε το δίδυμο Παγώνη / Καθαροσπόρη; Τι έκανε ο κ. Αναγνωστάκης όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Τίποτα δεν... έκαναν και ο κόσμος το ξέρει και γι΄ αυτό τους τιμώρησε.

- Ακούμε και διαβάζουμε κουφά πράγματα. Προσπαθούν λέει να βρούνε τρόπους συνεργασίας Αναγνωστάκης, Μπατζελή και Γκλέτσος και θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα όσα έλεγαν ο ένας για τον άλλον στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Με το καλό να συνεργαστούν και με τον γιατρό και γιατί όχι και με τον κύριο ο οποίος εκπροσωπεί τον Κασιδιάρη. Στο κάτω κάτω της γραφής ο κ. Αναγνωστάκης είχε συνεργασθεί ως ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Καμμένο!!!!!

- Σε επίπεδο δήμου Χαλκιδέων, ένας φίλος μας είπε πως υπάρχει συζήτηση για συνεργασία Παγώνη/Καθαροσπόρη. Για μας καλοδεχούμενη και αυτή η συνεργασία, αλλά θα πρέπει και οι δύο κύριοι να μας πούνε γιατί είχαν χωρίσει "τα τσανάκια τους" πριν τις εκλογές του 2019 και να θυμηθούν τι δήλωναν ο ένας για τον άλλον.