Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ξεκινώντας σήμερα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αύριο Τετάρτη 11 /05/2022  και μεθαύριο Πέμπτη 12/05/2022 δεν θα είμαστε στο καθιερωμένο καθημερινό ραντεβού μαζί σας, για λόγους προσωπικούς.  Κάποιοι σίγουρα θα χαρούν με την απουσία μας, αφού δεν θ΄ ανησυχούν γι΄ αυτά που θα γράφαμε, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι στους οποίους θα λείψουμε. Έτσι ...είναι η ζωή και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπόρεσε να την... αλλάξει.  Θα επιστρέψουμε στην βάση μας, πρώτα ο Θεός και από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε την κανονική ροή αναρτήσεων.

- Να απαντήσουμε στην κυρία η οποία σε μια συζήτηση που είχε με φίλο μας, έκανε παράπονα και του είπε πως την έχουμε στο στόχαστρό μας και πως την μειώνουμε συνεχώς, επειδή κάνει κριτική στην Βάκα, τον Γουρνή και την Αϊδίνη!!! Είπε μάλιστα πως ξέρει πως λειτουργεί το σύστημα, αλλά δεν κάνουμε καλά και πως δεν θα έπρεπε να της κάνουμε τέτοια επίθεση!!!

- Κυρία μας, δεν σου τα είπανε καλά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Φυσικά το σύστημα το ξέρεις καλά, αφού είσαι το ίδιο το σύστημα. Υπηρετείς αυτό που λέμε ψέμα και συκοφαντία και βλέπεις τα πάντα μαύρα σε ότι έχει να κάνει με την Δημοτική Αρχή. Πιστεύεις πως σου κάνουμε επίθεση, γιατί είμαστε σαν κι εσένα. Όχι κυρία μας. Εσύ κάνεις επίθεση στα πρόσωπα αυτά, για να στηρίξεις αυτούς που σε πλήρωναν για χρόνια και για όσο ήταν στην εξουσία.

- Το τι παίρνουμε εμείς από αυτούς που στηρίζουμε, ας μην το γράψουμε, γιατί θα μας πούνε και μαλάκες. Αυτούς τους στηρίζαμε και όταν δεν ήταν στην εξουσία, γιατί απλά τους έχουμε σε εκτίμηση και τους πιστεύουμε. Σταματάμε εδώ και την επόμενη φορά που θα μιλήσεις σε φίλο μας, να είσαι προσεκτική σε ότι λες, γιατί θα γράψουμε κι άλλα.

- Μας έστειλε αναγνώστης ένα θέμα που διάβασε στην Ευβοϊκή Γνώμη και είχε να κάνει με την κυρία Σοφία Νικολάου. Αγαπητέ αναγνώστη σ΄ ευχαριστούμε, αλλά έχουμε γράψει για την κυρία Νικολάου και μάλιστα πολλά. Ας είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, για να μάθει κι αυτή πως στην Εύβοια δεν μοιράζουν σταυρούς, ανάλογα με την δημοσιότητα του καθενός. Ιδιαίτερα δεν βάζουν σταυρό προτίμησης σε πρόσωπα  τα οποία θυμήθηκαν πως υπάρχει και η Εύβοια, αφού πρώτα δοκίμασαν στην Αθήνα και απέτυχαν.

- Υπάρχουν πρόσωπα στην Εύβοια τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούν τιμή με την συμμετοχή τους στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας και να φέρουν ψήφους στην ΝΔ. Αν ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης θέλει ένα ψηφοδέλτιο αδύναμο και ήττας, ας βάλει σ΄ αυτό όποια πρόσωπα θέλει.