Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

....σουτάκια

 - Με άνεση και σοβαρότητα στο παιχνίδι του, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε το εμπόδιο του ΑΙΟΛΟΥ και δεν σκόνταψε όπως πολλές φορές συμβαίνει στην πρώτη αγωνιστική. Την Τετάρτη στο Στάδιο της Χαλκίδας, δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα και η κερκίδα να γεμίσει με κόσμο. Δεν είναι υπόθεση μόνο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Είναι υπόθεση του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Θα είναι το χειρότερο σενάριο, το να μην έχει η Εύβοια ομάδα ....στην Γ΄ Εθνική. Ο αντίπαλος μπορεί να μην είναι κάποιο γνωστό όνομα στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι μια ομάδα που κατέκτησε πρωτάθλημα και δεν θα έρθει εκδρομή στην Χαλκίδα.

- ΠΑΟΚ - ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ 1 - 0. Εκτέλεση από τα 11 μέτρα και χάθηκε τουλάχιστο ο 1 βαθμός. Δεν είμαστε προπονητές, ούτε ειδικοί, αλλά μάλλον φοβηθήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τον αγώνα. Μπορεί αν παίζαμε περισσότερο επιθετικά, να δεχόμασταν περισσότερα γκολ, αλλά τους ίδιους βαθμούς θα χάναμε και πάλι. Απομένουν 3 αγωνιστικές ακόμη και μετά την νίκη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ μέσα στην Λάρισα, κατά την άποψή μας, δυστυχώς πρέπει να κάνουμε το 3 στα 3. 

- Επειδή κάποιοι φίλοι τηλεφωνούν και μας μιλούν για νομιμότητα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, καλά θα κάνουν να μην κάνουν τέτοιες συζητήσεις, γιατί το καλύτερο θα ήταν να πάρουν και να διαβάσουν την προκήρυξη πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και θα διαπιστώσουν πως αν και οι προκηρύξεις έγιναν λάστιχο, για να γίνουν τα κέφια κάποιων, πάλι δεν τηρήθηκαν και αν κάποιο σωματείο ήθελε και πήγαινε παρακάτω, τότε θα βλέπατε όλοι τι θα γινόταν.