Τρίτη 10 Μαΐου 2022

.....σουτάκια

 - Πρόεδρε καλή σου μέρα και ευχόμαστε να είσαι καλά στην υγεία σου και πάντα στις επάλξεις. Το apopsignomi δεν είχε ποτέ δεύτερες σκέψεις για σένα και πάντα θα είναι δίπλα σου, ότι κι αν γίνει. Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να σταθούμε εμπόδιο στις όποιες επιλογές σου και αυτό το ξέρεις εσύ καλά. Δεν συμφωνούμε σε όλα και αυτό είναι λογικό. Όπως έχουμε ξαναγράψει δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, το τι λες και τι έχεις στο μυαλό σου εσύ για μας. Λέγε ότι θες και κάνε ότι θέλεις. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε ....σίγουροι, πως όταν καταλάβεις θα μας βρεις. Εμείς εδώ θα είμαστε με τις απόψεις μας παρέα.

- Τι έγινε κύριοι της ΕΠΣΕ; Διαπιστώνουμε πως όπως μας λαλούν χορεύουμε. Αν δεν κάνουμε λάθος, ο κ. Μπαλτάκος που θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, πρέπει να είναι ο 5ος ή ο 6ος υποψήφιος πρόεδρος που θα στηρίξετε μέσα σε 2-3 χρόνια. 

- Πιστεύουμε πως ο κ. Μπαλτάκος θα έρθει τον Φεβρουάριο στην Εύβοια να σας στηρίξει στις εκλογές, αν και δεν το έχετε ανάγκη. Θα μπορούσαν τότε να έρθουν και οι 5 - 6 που στηρίξατε.

- Κύριοι δεν έχετε καταλάβει πως ουσιαστικά η ΕΠΟ, δεν θα είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Δεν έχετε καταλάβει πως κουμάντο πλέον κάνουν άλλοι;