Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ψυχραιμία

 - Σε αγώνες μπαράζ, όλα τ΄ αποτελέσματα είναι πιθανά, αφού όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι πρωταθλήτριες στους νομούς τους.
Όλοι ξέρουν πως ο τελευταίος του ομίλου πιθανότατα θα είναι ο ΑΙΟΛΟΣ και αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την 1η αγωνιστική.
Δυστυχώς μετά την χθεσινή ισοπαλία, ακολουθεί το ρεπό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κατά την άποψή μας, αυτό είναι το χειρότερο, γιατί απλά υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούν πάνω από... εμάς άλλες 3 ομάδες, οπότε θα πρέπει να κυνηγάμε......
Την Κυριακή ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ θα υποδεχθεί το ΜΟΣΧΑΤΟ και για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το καλύτερο θα ήταν να μην κερδίσει ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.
Το ΜΟΣΧΑΤΟ έχει ήδη 6 βαθμούς, ενώ εμείς 4 βαθμούς.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (3 βαθμ.) θα υποδεχτεί τον ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (2 βαθμ.) και μια ισοπαλία θα ήταν βούτυρο στο ψωμί μας, αφού όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει θα πάει πάνω από εμάς στην βαθμολογία.
Ότι κι αν γίνει πάντως, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να είναι ψύχραιμοι και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Έχουν εμπειρία, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και να κλείσουν τ΄ αυτιά τους.
Δεν πρέπει ν΄ ακούνε αυτούς που θέλουν να εμφανίσουν άλλους ως πρωτεργάτες της όποιας επιτυχίας. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές και όλα τ΄ άλλα είναι για λεζάντες στις φωτογραφίες.
Θα τελειώσουν με το καλό τα μπαράζ, ν΄ ανέβει η ομάδα κατηγορία και θα έχουμε να λέμε.