Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να συγχαρούμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για την νίκη του επί του ΑΙΟΛΟΥ στο Καρπενήσι, στην πρεμιέρα τον αγώνων μπαράζ και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια. Την Τετάρτη 11 Μαϊου αντιμετωπίζουν στο Στάδιο Χαλκίδας τον ΚΥΠΑΡΙΣΣΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.  Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν τα κατάφεραν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αφού ηττήθηκαν με 1 - 0 στην Ν.  Μεσημβρία. Την ....επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν στο Ενωσιακό την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ. Ευχόμαστε οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να κερδίσουν τα επόμενα 3 παιχνίδια, 2 με ΛΑΡΙΣΑ και 1 με ΠΑΟΚ, ώστε να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

- Θα το ξαναγράψουμε για μια ακόμη φορά, για να το καταλάβουν τα γνωστά παπαγαλάκια. Όσο κι αν φωνάζουν, όσο κι αν προσπαθούν να μειώσουν την Δημοτική Αρχή, την δήμαρχο κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, τίποτα δεν θα καταφέρουν, γιατί οι δημότες αποφασίζουν και όχι αυτοί. Ξέρουν οι δημότες, ποιους υπηρετούσαν και ποιους υπηρετούν τα παπαγαλάκια αυτά και την απάντηση την πήραν στις εκλογές του 2019, όταν οι υποψήφιοι τους οποίους στήριζαν, είδαν την πλάτη της παράταξης της κυρίας Βάκα και μάλιστα από μακριά.

- Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, είναι το ότι για να κερδίσεις εκλογές, θα πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους υποψηφίους. Αλήθεια, γιατί τα παπαγαλάκια δεν μας λένε, αν τελικά θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης; Γιατί δεν μας λένε αν θα επιχειρήσουν να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να αποδείξουν πως για την καρέκλα, μπορούν να ενώσουν και πάλι "τα συμφέροντα";;;;

- Εμείς το έχουμε γράψει. Η δήμαρχος κυρία Βάκα και τα μέλη της δημοτικής αρχής, θα πρέπει ν΄ ασχοληθούν με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν το κάνουν, τότε δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα και θα μπορέσουν το Φθινόπωρο του 2023, να κερδίσουν από την Α΄ Κυριακή της εκλογές.