Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Από πότε απέκτησε το δικαίωμα ο κύριος Τάσος Καλαθέρης να υποτιμά συμβούλους και συνεργάτες της δημάρχου κυρίας Βάκα και να μας λέει πως έπρεπε η δήμαρχος να συζητά και να συναποφασίζει με τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης;;;; Κύριε Καλαθέρη μιλάτε εσείς για δημοκρατία, όταν θέλετε να εφαρμόσει η δήμαρχος τις δικές σας θέσεις, όταν αυτές τις απέρριψαν οι δημότες με την ψήφο τους; Η δήμαρχος ...κυρία Βάκα πήρε εντολή να διοικήσει τον δήμο με τους συνεργάτες της και όχι μ΄ εσάς.

- Κύριε Καλαθέρη και κάτι ακόμη. Εσείς είσθε πλέον μόνος και χωρίς παράταξη, αφού ούτε καν τον εκλεγμένο κύριο Σιόλα δεν έχετε μαζί σας και ο οποίος δήλωσε δημόσια πως δεν μιλάτε πλέον εκ μέρους της παράταξης, αλλά λέτε τα δικά σας!!!

- Πριν πείτε όμως οτιδήποτε για τα σκουπίδια και τον ΦοΔΣΑ, να μας πείτε εσείς, ο κ. Παγώνης και ο κ. Καθαροσπόρης, αν θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα των δημοτών που παράνομα το δίδυμο Παγώνη/Καθαροσπόρη έδωσε στον ΦοΔΣΑ, στο ταμείο του Δήμου. Θα πείτε κάτι γι΄ αυτό;;;;