Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Ψήφισαν χθες οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και όπως σε όλες τις εκλογές, έτσι και σ΄ αυτές είχαμε εκπλήξεις και μάλιστα μεγάλου μεγέθους, αφού γνωστά ονόματα της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, δεν εκλέχθηκαν ως σύνεδροι ή ως μέλη της Νομαρχιακής. θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, αλλά μπορούμε να γράψουμε πως στο θέμα του ....ονόματος, υπέρ για ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πρέπει να είχαμε το 90% των ψήφων!!!!!

- Τώρα θα περιμένουμε και την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο υποψήφιος είναι ένας και μοναδικός, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης θέλει να προσέλθουν στις κάλπες, πάνω από 1.000.000 ψηφοφόροι για να δείξει πως έχει ρεύμα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να προσέχουμε ώστε να μην μεγαλώσει ο αριθμός ΛΕΥΚΩΝ και ΑΚΥΡΩΝ.

- Το Συνέδριο της ΝΔ τελείωσε και όλα πήγανε καλά για το κόμμα. Έχουμε πλέον και νέα Πολιτική Επιτροπή στην οποία αν δεν κάνουμε λάθος εκλέχθηκαν και 3 άτομα από την Εύβοια. Αυτό που συμβαίνει σε όλα τα Συνέδρια, όλων των κομμάτων, είναι κάτι που πρέπει ν΄ αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν να μιλούν σχεδόν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης και του κομματικού μηχανισμού και όχι οι περισσότεροι απλοί σύνεδροι. Εμείς πιστεύουμε πως πρέπει να μιλούν τα απλά μέλη/σύνεδροι και οι κυβερνητικοί κλπ, να τους ακούνε.