Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σε δύο ταμπλό παίζει η Εύβοια αυτή την εποχή.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δίνει την μάχη των μπαράζ για να ανέβει στην Γ΄ Εθνική και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ επίσης την μάχη των μπαράζ για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή ποδοσφαίρου στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών. 
Πιστεύουμε πως το έργο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ευκολότερο, γιατί οι αντίπαλοι δεν είναι δυνατά ονόματα και γιατί την άνοδο δεν θα την πάρει μία ομάδα, αλλά τρεις από τις επτά.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ παλεύουν για μια θέση, αφού από τις 4 ομάδες, μία θα είναι η πρωταθλήτρια και μεταξύ των ....τριών άλλων, υπάρχει και ο μόνιμος πρωταθλητής ΠΑΟΚ.
Αν πάρουμε το χειρότερο σενάριο και βγουν εκτός στόχων και οι δύο ομάδες της Εύβοιας, τότε πραγματικά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα πρέπει να βρει τρόπο για ν΄ αναστηθεί.
Φανταστείτε πως στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ δεν θα έχουμε ομάδα, αφού εγκατέλειψε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ενώ είχε στόχο το πρωτάθλημα οδηγήθηκε σε υποβιβασμό.
Ο μπάρμπα Στέλιος επιμένει και πιστεύει πως η διοίκηση της ΕΠΣΕ, δεν θα κλείσει τα μάτια και τ΄ αυτιά και θα προχωρήσει σε ριζική αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, ώστε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να σηκώσει κεφάλι και οι ομάδες να έχουν μια ευκαιρία, ώστε τα επόμενα 2-3 χρόνια να προχωρήσουν κι αυτές στις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να ρίξουν βάρος στις υποδομές τους και να μπορούν να λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα σωστά.
Σήμερα τίποτα δεν έχει και δεν λειτουργεί με κανόνες και γι΄ αυτό είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση.
Λένε κάποιοι από την ΕΠΣΕ πως θέλουμε να οδηγήσουμε σε λάθος τον κ. Ρέτσα.
Εντάξει. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας και δεν θα ξαναγράψουμε τα ίδια. Η θέση μας για τον κ. Ρέτσα είναι σε προσωπικό επίπεδο απέναντι και αυτό το ξέρει και ο ίδιος.
Ας μην λάβει υπ΄ όψιν του την άποψή μας. 
Εμείς θα την φωνάζουμε μέχρι το τέλος.
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γράψει την άποψή μας στα παλιά του παπούτσια.
Αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου.
Ας δει τι κέρδισε και τι έχασε με το να ακολουθεί αυτούς που του χτυπάνε παλαμάκια.
Η ουσία δεν είναι αν διοικείς, αλλά τι διοικείς και που το οδηγείς.