Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Αύριο είναι μεγάλη μέρα, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι ψηφίζουν τον αρχηγό τους για αρχηγό και μάλιστα δεν έβαλαν έναν δεύτερο υποψήφιο έτσι για τα μάτια του κόσμου, ώστε να μην τρέχει μόνος του ο Αλέξης και να δίνει μάχη για να οδηγήσει στην κάλπη 800.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να μην το λένε, αλλά τόσους ψηφοφόρους... θέλουν για να αποδείξουν πως θα ξαναγίνουν κυβέρνηση!!!!

- Προσοχή κυρίες και κύριοι. Αύριο δεν ψηφίζουν μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν Νεοδημοκράτες, Πασόκοι, Κουμουνιστές, ακόμη και ακραίοι, αρκεί να σταυρώσουν τον μεγάλο πολιτικό παράγοντα της Εύβοιας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, όχι τον μακαρίτη ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΝΕ, ο οποίος θα είναι ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τουλάχιστον τις Εθνικές εκλογές και βλέπουμε.

- Κάντε όλοι πέτρα την καρδιά σας και πάτε να ψηφίσετε, ώστε ο κυρ Ανδρέας να εκλεγεί πρώτος τον πρώτων στην Εύβοια, για την κεντρική επιτροπή ή όπως αλλιώς την λένε οι Συριζαίοι. Δεν ξέρουμε τους άλλους υποψηφίους, αλλά αν είναι υποψήφιος και ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης δώστε έναν σταυρό και σ΄ αυτόν.

- Λοιπόν είναι πονηρούληδες στον ΣΥΡΙΖΑ αφού φρόντισαν να ψηφίζουν όλοι για πρόεδρο και δεν έχει σημασία αν θα γίνουν μέλη εκείνη την στιγμή, ενώ δεν συμβαίνει αυτό για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, αφού για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να είχε γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και τον Μάρτιο!!!!!!

- Γιατί αυτό κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Για αρχηγό ψηφίζω κι εγώ ο δεξιός, ενώ δεν μπορώ να ψηφίσω τον κυρ Ανδρέα; Και κάτι ακόμη. Οι φάκελοι για τον Τσίπρα είναι ΛΕΥΚΟΙ, ενώ για τους άλλους έχουν το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

- Βρήκαμε τους υποψηφίους για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
1.      ΑΚΡΙΩΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
2.      ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3.      ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
4.      ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5.      ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)
6.      ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
7.      ΖΑΓΚΑΝΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
8.      ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
9.      ΚΑΝΔΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
10.  ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
11.  ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΖΩΗ
12.  ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
13.  ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
14.  ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
15.  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
16.  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
17.  ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
18.  ΠΡΙΟΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
19.  ΡΕΝΤΖΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΑ)
20.  ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
21.  ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22.  ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
23.  ΣΙΜΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
24.  ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
25.  ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΒΑΝΑ)
26.  ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Σε κίτρινο φόντο οι 3 μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες οι οποίες κατέληξαν στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ, τη ΔΗΜΑΡ, τον Γιωργάκη κλπ. Ψηφίστε τους γιατί σημασία έχει να είναι στους πρώτους και καλύτερους και για να μην απογοητευτούν για μία ακόμη φορά.