Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έρχεται και θα έχει κι αυτό αρκετό ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν εξελίξεις σε πολλά θέματα, από την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό. Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά. Να κάνουμε τον Σταυρό μας και να παρακαλάμε να μας έχει καλά ο Θεός, αφού η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Όσα χρήματα κι αν ....έχει κάποιος, δεν θα τον φτάσουν για να λύσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας, γι΄ αυτό ο Θεός να μας έχει καλά.

- Ήταν να μην αποκτήσει νέο αρχηγό το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αφού από τότε που απέκτησε είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να είναι και υποψήφιοι δήμαρχοι με την στήριξή του. Στο τέλος δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσουν όλοι αυτοί τελικά, αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα πείσουν τους Συριζαίους να έχουν κοινό υποψήφιο, αφού οι Συριζαίοι θέλουν το ΠΑΣΟΚ δικό τους δεκανίκι.

- Ο γιατρός πάντως επιμένει πως θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και στέλνει και επιστολές στα υπουργεία για θέματα υγείας που αφορούν την Στερεά γενικότερα και την Εύβοια ειδικότερα. Τον ενοχλούν τα πάντα και έχει λύσεις για τα πάντα. Είναι λέει γιατρός και ξέρει. Τι άραγε ξέρει;

- Στον χώρο της υγείας, υπάρχουν πολλοί γιατροί στο σύστημα οι οποίοι είχαν κάνει επιστήμη τους το φακελάκι. Υπάρχουν και ψευτογιατροί οι οποίοι έφταναν να μπαίνουν και στα χειρουργεία γνωστών νοσοκομείων και να οδηγούν στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους. Γιατρέ μου αυτά τα ξέρετε;

- Οι πολίτες ξέρουν τι θα κάνουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και δεν θα επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος. Δεν θα ψηφίσουν για δήμαρχο ή περιφερειάρχη κάποιον ο οποίος έμεινε εκτός κεντρικής πολιτικής σκηνής και θέλει κάπου να έχει μια καρέκλα. Γιατρέ μου ότι ήταν να κάνετε το κάνατε. Κοιτάξτε τώρα την επιστήμη σας.