Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

....καληνύχτα στους κωλοτούμπες

 - Λοιπόν το ποτήρι ξεχείλισε και θα πρέπει κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι να πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Τώρα θα δούμε ποιοι είναι πουλητάρια, ποιοι κωλοτούμπες και ποιοι προσκυνημένοι.
Τώρα θα δούμε ποιοι πραγματικά δεν ξέρουν τι λένε και προσπαθούν να γίνουν πόρνες πολυτελείας, αρσενικού και θηλυκού γένους, ενώ δεν είναι ούτε από αυτές που συναντάς στα κακόφημα στενά στο Βαρδάρη, στην Θεσσαλονίκη και στα "λαδάδικα" που τραγούδησε και ο Μητροπάνος. "Τόσα δίνω πόσα θες, στα λαδάδικα πουλάν αυτό που θες".
Για να δούμε λοιπόν ποιος αντέχει.
Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ο κ. Ψαθάς ήταν.... υποψήφιος δήμαρχος και κέρδισε και τις δύο φορές.
Σε ποια από τις δύο φορές στηρίξαμε εμείς τον κύριο Ψαθά;
Σε καμία απολύτως.
Ποιοι τον έβγαλαν δήμαρχο;
Όλοι μαζί, Νεοδημοκράτες, Πασόκοι και Συριζαίοι.
Ψέματα είναι;
Πάμε να το δούμε.
Το 2014 έχει αντιπάλους τον Μπουροδήμο και τον Μπαζώτη.
Παίρνει 4.615 ψήφους την Α΄ Κυριακή, ενώ ο Μπουροδήμος παίρνει 6.078 ψήφους, ενώ ο Μπαζώτης  παίρνει 3235 ψήφους και μένει εκτός Β΄ Κυριακής.
Μεγάλη η διαφορά.
Ο Ψαθάς την Β΄ Κυριακή πήρε 7.798 ψήφους δηλαδή 3183 ωήφους παραπάνω από την Α΄ Κυριακή, ενώ ο Μπουροδήμος πήρε μόλις 5.948 ψήφους, δηλαδή 130 λιγότερες από την Α΄ Κυριακή!!!!
Λοιπόν αυτά τα ψηφαλάκια τα πήρε ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς γιατί προφανώς ξέρει καλά το παιχνίδι και γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι κωλοτούμπες και οι πουλημένοι.
Και να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν υπάρχει αντίπαλος για τον Ψαθά. Ο μόνος που μπορεί να σταθεί με προοπτική απέναντί του είναι ο Μπουροδήμος, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού θα βρεθούν αυτοί που θα του στήσουν τον μηχανισμό για να μην κερδίσει τις εκλογές.
Είναι οι ίδιοι κωλοτούμπες, οι ίδιοι προσκυνημένοι οι ίδιοι πουλημένοι.
Ο κύριος Ψαθάς είναι 10 χρόνια δήμαρχος και ούτε είχε, ούτε έχει ανάγκη την δική μας στήριξη. Για να μην γελιόμαστε. Μόνος του κερδίζει τις εκλογές, γιατί είναι λαϊκός τύπος και όχι φρου φρου κι αρώματα.
Οι κυρίες και οι κύριοι που σαλιαρίζουν εναντίον μας και μας κατηγορούν πως στηρίζουμε τον Ψαθά, ας κοιτάξουν τον καθρέφτη τους και θα καταλάβουν.
Αυτοί στις εκλογές με τον τρόπο τους τον στηρίζουν και μετά τις εκλογές του κάνουν αντιπολίτευση!!!!!!! Αυτοί λοιπόν ψάχνουν και βρίσκουν "κουτσά άλογα" για να βοηθούν τον Ψαθά.
Δήμαρχε, κοίτα τον τόπο σου και γράφτους κανονικά. Οι δημότες αποφασίζουν και όχι ο κάθε παράγοντας της πλάκας.