Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

....μικρά, μικρά

 -  Κύριε Ρόγκα καλησπέρα σας. Ούτε Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο "Καραϊσκάκης" να ήταν δεν θα είχε τόσο κόσμο, όσο προβλέπουμε να έχει "το κύμα του Λουκά" την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στην Αποκριάτικη εκδήλωση της ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού. Τα έχετε φροντίσει όλα. Μετά τις εκδηλώσεις για το καρναβάλι της Χαλκίδας, όλοι θα κατευθυνθούν στο "Κύμα του Λουκά" για φαγητό και διασκέδαση και φυσικά για να.... τιμήσουν την εκδήλωσή σας.

- Μας ρωτούν αρκετοί για την τιμή της πρόσκλησης, γιατί στην αφίσα δεν φαίνεται κάτι. Αν καταλάβαμε καλά η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα πληρώνουν στην έξοδο!!!!!!!  Καλή επιτυχία και όποιος θα είναι εκεί, καλά θα κάνει να κάνει τηλεφώνημα και να κλείσει τραπέζι, γιατί θα έχει πολύ κόσμο.

- Θα είναι εκεί η δήμαρχος, πρόεδροι, αντιδήμαρχοι σύσσωμο το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά και παρέες υποψηφίων δημάρχων και περιφερειακών, αλλά και από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

- Δεν θέλουμε να μετρήσουμε, αλλά θα κάνουμε μια πρόβλεψη. Τουλάχιστον 20 άτομα από την Δημοτική Αρχή. Τουλάχιστον 10 άτομα από την παράταξη Παγώνη. Τουλάχιστον 10 άτομα από την παράταξη Καθαροσπόρη. Τουλάχιστον 10 άτομα από την παράταξη του κυρίου Σπύρου. Τουλάχιστον 10 άτομα από την παράταξη Τζαφέρου και κάποιοι από την παράταξη Ανδρέου. Σίγουρα θα πάνε και τουλάχιστον 20 άτομα από την Περιφέρεια και 10 άτομα από την ΕΠΣΕ. Αυτοί είναι περίπου 100 άτομα. Υπολογίστε τώρα και τις παρέες των φίλων, αλλά και τους γονείς με τα παιδιά και θα διαπιστώσετε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι το να κάνετε ένα τηλεφωνηματάκι και να κλείσετε τραπεζάκι.