Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Παρασκευή. Βρισκόμαστε πραγματικά σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αφού μας ήρθανε όλα μαζεμένα και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Ας μας βοηθήσει ο Θεός, ώστε να έχουμε την υγεία μας και όλα τ' άλλα θα τα βολέψουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα Σαββατοκύριακο με.... ποδόσφαιρο, αλλά και Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, ανδρών και γυναικών.

- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες ποδοσφαίρου και καλές επιδόσεις στις αθλήτριες και τους αθλητές του στίβου. Επειδή αυτές τις μερες γιναμε κακοί με κάποιους, να γράψουμε πως δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση και δεν μειώνουμε την αξία κανενός. Μας ενόχλησαν κάποια γεγονότα και αυτό ήταν όλο.

- Τα βουνά είναι μαθημενα από χιόνια λέει ο λαός και δεν παρεξηγούμε κανέναν. Η ουσία είναι μία. Όλοι να βρίσκουμε την δύναμη και να διορθώνουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι.

- Στην πολιτική τώρα εκεί που θα γίνει χαμός, είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια αφού οι 8 υποψήφιοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση, αφού όπως όλα δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, αν πάρει, θα πάρει 1 έδρα.

- Στη ΝΔ τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ δεδομένα, αφού έχει 3 εκλεγμένους βουλευτές και δεν υπάρχει περίπτωση να τους κάνει 4. Το πιθανότερο είναι να εκλέξει δύο βουλευτές. Δυνατά χαρτιά και ο Κεδίκογλου και ο Ζεμπίλης και ο Πνευματικός.Αυτοι θα είναι οι 3 πρώτοι σε σταυρούς, αλλά κανείς δεν γνωρίζει με Ποια σειρά θα εκλεγούν, αφού είχαμε μετακινήσεις από τον έναν προς τον άλλον.