Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Θα γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας κι ας θυμώνει όποιος θέλει. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Ο αθλητισμός δεν είναι πασαρέλα και φυσικά δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι ωραίος και ποιος όχι. Μπαίνεις στον αγώνα και κερδίζεις ή χάνεις. Στο τέλος κάνεις τον ....λογαριασμό και βλέπεις τι έκανες.

Ο αθλητισμός θέλει θυσίες και όταν ένα παιδί θυσιάζει πολλά πράγματα, αλλά εξ αιτίας άλλων πάει στον αγώνα χωρίς να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο, μένει με ένα γιατί. Σε αυτό δεν θα πάρει ποτέ απαντήσεις.

- Είναι τραγικό να παρακολουθείς τον αγώνα ενός αθλητή και να διαπιστώνεις πως την ίδια ώρα, προπονητές, παράγοντες και αθλητές του ίδιου συλλόγου, να κάνουν αστειάκια στην κερκίδα, να βγάζουν φωτογραφίες και να μην παρακολουθούν ούτε καν την προσπάθεια του αθλητή!!! Κρίμα.

- Σιχαθήκαμε πραγματικά τον ίδιο μας τον εαυτό γιατί ξοδέψαμε χρόνο και γίναμε κακοί με άλλους. Δεν πειράζει. Τώρα ξέρουμε και δεν θα διαθέσουμε πλέον ούτε 5΄ λεπτά από τον χρόνο μας.