Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

....σφηνάκια

 - Μπορεί να νομίζουν κάποιοι πως είναι μακριά οι δημοτικές εκλογές, αλλά κάνουν λάθος. Όποιος θέλει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, πρέπει να αρχίσει το κυνήγι του σταυρού προτίμησης, γιατί απέμειναν κάτι παραπάνω από 7 μήνες μέχρι την ώρα της κάλπης και για να εκλεγεί, θα χρειασθεί περίπου 800 σταυρούς αν είναι στο ψηφοδέλτιο που θα κερδίσει τις εκλογές. Το ψηφοδέλτιο αυτό θα εκλέξει 23 και πάνω συμβούλους, αλλά αν μιλάμε για το.... ψηφοδέλτιο Βάκα, τότε πρέπει να λάβουμε υπ΄ όψιν μας πως θα υπάρξουν υποψήφιοι που θα έχουν περισσότερους από 1500 σταυρούς και αρκετοί περίπου 1.000 σταυρούς.

- Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ αυτή την φορά, γιατί και ο εκλογικός νόμος έχει αλλάξει και υπάρχουν πλέον τελείως διαφορετικά ψηφοδέλτια.

- Το ξαναγράφουμε. Ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Αναγνωστάκης Δημήτρης έχασε την μπάλα, αφού δεν αναγνωρίζει την οικονομική επιτροπή και δεν συμμετέχει στις ψηφοφορίες, αλλά συμμετέχει στις συνεδριάσεις και παίρνει και τον λόγο!!!!!!! Κύριε Αναγνωστάκη, αυτά είναι για γέλια. Η οικονομική επιτροπήή είναι νόμιμη η όχι.