Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

..,,, σφηνάκια

 - Καλέ μας άνθρωποι, δεν μας έκλεισε κανείς το στόμα, για τα θέματα του στίβου στην Εύβοια και δεν θα μπορούσε να το κάνει κανείς. Απλά επειδή ενοχλήθηκαν θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν θέλουμε να γράψουμε την θέση που κατέχουν πανελλαδικά οι Σύλλογοι της Εύβοιας, αλλά δεν πάνε καλά και σε επίπεδο περιφέρειας.
Να φανταστείς πως αυτή την φορά κανείς.....σύλλογος δεν ανέβασε την θέση που έχει στην αξιολόγηση. Τυχαίο;

- Εμείς την θέση μας την γράψαμε και την επαναλαμβάνουμε. Το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας λειτουργεί με ευθύνη των συλλόγων ως πάρκινγκ μικρών παιδιών και ως επιχείρηση προπονητών. 

- Ποιός όμως θα σπάσει αυγά; Ποιος θα βάλει κανόνες;
Κανείς δεν σέβεται τίποτα απολύτως. Την ώρα που ένας αθλητής ο οποίος κάνει προετοιμασία είναι στο στίβο και επιλέγει μια διαδρομή για να κάνει 400 μέτρα, θα πρέπει να έχει μαζί του και μια σφυρίχτρα ή μια ντουντουκα για να μην πέσει πάνω σε κάποιο μικρό παιδί, από τα δεκάδες που είναι εκεί.

- Ποιος θα σπάσει αυγά, ώστε να υπάρχει ησυχία στο στάδιο για να μπορέσει να συγκεντρωθεί ένας αθλητής για να κάνει ενα άλμα στο ύψος, στο μήκος ή σε καποιο άλλο αγώνισμα;

- Και κάτι τελευταίο. Να πληρώνουν οι δημότες για να υπάρχει αυτός ο χώρος, αλλά όχι ως μαγαζάκι κάποιων. Όποιος το θέλει για έδρα της επιχειρησής του ας κατασκευάσει ένα δικό του η ας πληρώνει στον δήμο.