Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία. Σήμερα να προσέχετε λίγο περισσότερο, γιατί όλοι συνηθίζουν να λένε κάποια ψέματα αφού είναι πρωταπριλιά. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι λένε κάθε μέρα ψέματα και έτσι γι' αυτούς σήμερα είναι μια συνηθισμένη μέρα. Κατά τα άλλα σήμερα πάμε.... Σχηματάρι για τους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ16.

- Μεγάλη η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από την Εύβοια και αυτό είναι καλό, το καλύτερο όμως θα είναι να δούμε τις επιδόσεις των παιδιών και να τις συγκρίνουμε με τις επιδόσεις των συμμετεχόντων στους άλλους ομίλους για να δούμε αν πανελλαδικά είμαστε σε καλό επίπεδο.

- Πάντως για την ιστορία να γράψουμε πως οι συμμετοχές στα αγωνίσματα από την Εύβοια είναι περίπου 150!!!!!!!!  Στα αγωνίσματα κοριτσιών η Εύβοια θα έχει περίπου 90 συμμετοχές και στα αγόρια περίπου 60.  Πανω από 70 συμμετοχές από τον ΓΑΣ ΕΥΒΟΪΚΌΣ, πάνω από 50 από τον Γυμναστικό και λίγο πάνω ή κάτω από 10 για την Ακαδημία Χαλκίδας, Τρίτων και Ατρόμητο Αλιβερίου.

- Τελικά δεν άντεξαν στην πίεση ο Αναγνωστάκης και ο Βούλγαρης και ζήτησαν συζήτηση για τον Λήλα ποταμό και την σχετική μελέτη οριοθέτησης. Κύριοι έρχονται εκλογές και θέλετε θόρυβο, αλλά έτσι δεν αλλάζει η ουσία. Ο λαός αποφασίζει για αυτούς που θέλει να τον διοικήσουν και όχι κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα όπως για παράδειγμα ένας πολίτης, κάποιοι κομματικοί κι ένας ραδιοφωνατζής.

- Κύριε Αναγνωστάκη και κύριε Βούλγαρη σεβασμός στην ετυμηγορία του λαού. Αν παρανομεί η Περιφερειακή Αρχή υπάρχει και η δικαιοσύνη.