Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Οι εποχές έχουν αλλάξει και το 2023 δεν είναι ίδιο με το 2019. Οι βουλευτές της ΝΔ στην Εύβοια δεν θα έχουν εύκολο το να επανεκλεγούν. Κανείς δεν ξέρει πόσες έδρες θα κερδίσει στην Εύβοια η ΝΔ, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο η σειρά εκλογής ενός υποψηφίου, αφού στις δεύτερες εκλογές θα έχουμε λίστα και είναι άλλο να είσαι στην πρώτη θεση άλλο..... στην δεύτερη και άλλο στην τρίτη θέση .

- Πάντως μαθαίνουμε πως ένας από τους 3 βουλευτές, Κεδίκογλου, Ζεμπίλης και Πνευματικός ετοιμάζει "επίθεση" ενημέρωσης των πολιτών, ρίχνοντας στο τραπέζι το θέμα των νέων θέσεων εργασίας και την οικονομική ενίσχυση οικογενειών.

- Θεός ο γιατρός και υποψήφιος Περιφερειάρχης. Έφτασε στο σημείο να λέει καλά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόνο και μόνο για να "χτυπήσει" τον Φάνη και τον Μπακογιάννη.

- Γιατρέ κάτι δεν έχεις καταλάβει. Ο Φάνης είναι καθαρός Νεοδημοκράτης, ενώ εσύ ήσουν στο,  σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι!!!!! Γιατρέ λέγε όσα θες λέγε. Οι Νεοδημοκράτες δεν ξεχνούν και θα σου δώσουν αυτό που σου αξίζει.