Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου για το κύπελλο Εύβοιας και για τις Μικτές Κ14 και Κ16. Εντύπωση προκαλεί το ότι αποχώρησε από τον θεσμό του κυπέλλου η Αναγέννηση Μαντουδίου η οποία σήμερα θα.... αντιμετώπιζε την ομάδα της Αρτάκης.

- Στις 6 Απριλίου λένε πως θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και θα πρέπει να γνωμοδοτήσει θετικά ή αρνητικά για την οριοθέτηση του Λήλα. Η όποια απόφαση δεν δεσμεύει την Περιφέρεια και όλα δείχνουν πως επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο, όλοι θα προσπαθήσουν να χαϊδέψουν αυτιά και προφανώς θα πούνε όχι για να κάνουν τον καλό. 

- Στην ουσία όμως με μια τέτοια απόφαση, λογικά θα σταματήσουν τα έργα στον Λήλα και ένας θεός ξέρει για το αποτέλεσμα σε περίπτωση που "φουσκώσει" και πάλι ο Λήλας. 

- Ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά καλό είναι να αναλάβουν και τις ευθύνες τους όλοι. Καλή είναι η επαναστατική γυμναστική και οι πρακτικές της αντιπολίτευσης, αλλά δεν μας είπανε ακόμη, γιατί τα χρόνια που κυβερνούσαν αυτοί, δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

- Περιμένουμε τηλεφώνημα από έναν φίλο, για να διαπιστώσουμε την θέση υποψηφίου Βουλευτή και τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών. Άργησε όμως να τηλεφωνήσει και μάλλον για το καλό μας.