Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Στο ποδόσφαιρο κύριοι μετράει το αν πετυχαίνεις τους στόχους σου και με ποια μέσα. 
Όταν βάζεις στόχο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας και πληρώνεις πανω από 150.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστές, τότε μάλλον έχεις άλλους στόχους, άσχετους με το ποδόσφαιρο ή είσαι, μαλά.....ας.
Επειδή κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δαχτυλό τους, εγω τους καλώ να αφήσουν την λασπολογία και να βγούνε..... στο φως να με αντιμετωπίσουν.
Όταν στην Εύβοια δύο ομάδες ρίχνουν τόσα χρήματα μοιραία μία από τις δύο δεν θα πάρει πρωτάθλημα. Αυτή λοιπόν που δεν θα το πάρει θα πρέπει να ψάξει για δικαιολογίες.
Αν τα χρήματα τα έβγαλαν από την τσέπη τους οι διοικούντες θα απολογηθούν στον εαυτό τους. Αν όμως τα έβαλε κάποιος εξωδιοικητικός, τότε οι διοικούντες θα απολογηθούν πρώτα σε αυτόν και θα πρέπει να εξηγήσουν στον χρηματοδότη γιατί άλλα έλεγαν και άλλα τελικά έγιναν.
Ο μπάρμπα Στέλιος, μαλακας δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα γίνει τώρα, μόνο και μόνο για να τα έχει καλά με όλους. Κύριοι, εγώ δεν τα έχω καλά με τον εαυτό μου και μου λέτε να γίνω μαλακας για να τα έχω καλά με εσάς;
Απογοητεύσατε τους πάντες γιατί δεν ξέρατε το ποδόσφαιρο και δεν σας δίδαξαν τα λάθη σας. Ας προσέχατε ....