Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο Γάιδαρος λέει ο λαός και δεν έχει και άδικο. Τσίπρας και Ανδρουλάκης έχουν πλέον παραδεχθεί πως η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα μετά τις εκλογές στις 21 Μαϊου και θα κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν μπάχαλο.
Τι είπε ο Τσίπρας;
Θα προσπαθήσει λέει ο Μητσοτάκης να σχηματίσει κυβέρνηση με βουλευτές από άλλα κόμματα και αυτό είναι κακό!!!!!!
Συγνώμη αλλά ο κύριος Τσίπρας δεν διέλυσε τους ΑΝΕΛ του Καμμένου και την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη αφού..... πήρε βουλευτές από αυτά τα κόμματα;
Τα ξέχασε αυτά ο κύριος Τσίπρας; Ξέχασε τον Τέρενς και τα άλλα παιδιά;
Ο Ανδρουλάκης τι μας λέει; Ως τρίτο κόμμα λέει, θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και θα επιλέξει τα πολιτικά πρόσωπα που θα κυβερνήσουν!!!!!
Τελικά είναι πολιτικά ανώριμος ή προσπαθεί να κλέψει ψηφαλάκια από τα κόμματα που είναι αριστερά του.
Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα. Με δεδομένη την στάση του ΚΚΕ, το δεύτερο κόμμα δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση χωρίς την συμμετοχή του πρώτου κόμματος.
Το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη, έχασε την δυναμική που είχε και όλα πλέον δείχνουν πως δεν μπορεί να πάρει διψήφιο νούμερο στα ποσοστά και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως υπάρχουν πιθανότητες με τα σημερινά δεδομένα, να βρεθεί και στη τέταρτη θέση.
Κύριοι, το ξαναγράφουμε. Τα κόμματα είναι πολλά, αλλά οι πολιτικές είναι δύο. Την μία την εκπροσωπεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και την άλλη το ΚΚΕ.
Τα υπόλοιπα είναι κόμματα τα οποία κλέβουν λίγα από την μία πολιτική και λίγα από την άλλη και θέλουν να είναι στην Βουλή, μήπως και τους δοθεί η ευκαιρία που είχε δοθεί στον Καμένο.