Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Έρχεται ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και εκτός από τους αγώνες ποδοσφαίρου οι οποίοι έχουν αρκετό ενδιαφέρον, το Σάββατο έχουμε και αγώνες στίβου για την Κ16 στο Σχηματάρι. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, για όλα τα παιδιά και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Στους αγώνες αυτής της κατηγορίας θα πάρει μέρος και η μικρή μας κόρη η Μαρία και μάλιστα για πρώτη φορά και για πρώτη φορά στο.... αγώνισμα 300 μέτρα με εμπόδια. Θα έχει συμμετοχή και στην σκυταλοδρομία 4Χ 80 κοριτσιών. Πιστεύουμε στο πείσμα και τις δυνατότητες της Μαρίας, σημασία όμως έχει το ότι πιστεύει σε αυτή ο προπονητής της κύριος Κώστας Μαρκόπουλος.

- Κάποιοι υποψήφιοι θα μας τρελάνουν κυριολεκτικά. Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες πως είναι μακριά από κόμματα και δηλώνουν αχρωματιστοι και ανεξάρτητοι. Μεγάλο παράδειγμα ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Γιώργος Σπύρου και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κύριος Κώστας Μαρκόπουλος!!!!!!

- Αγαπητέ κύριε Σπύρου γιατί μακρυά από χρώματα και κόμματα; Δεν είστε στο ΠΑΣΟΚ; Δεν είστε από αυτούς που στηρίζουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ; Για να μην γελιόμαστε κύριε Σπύρου για να διοικηθεί ένας δήμος, θα πρέπει ο κάθε δήμαρχος να έχει μια πρακτική και μια συγκεκριμένη πολιτική και όχι πάμε και βλέπουμε. Θέλετε υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να ακολουθήσετε πολλές πολιτικές ταυτόχρονα.

- Για τον κύριο Μαρκόπουλο δεν μπορούμε να γράψουμε τα ίδια. Έχει μια δυσκολία να έχει χρώμα και κόμμα, αφού έχει περάσει από 3-4 κόμματα και την τελευταία φορά τον αφησε εκτός ψηφοδελτίων ο κ. Μητσοτάκης.  Δεν μπορεί όμως να λέει πως ήταν επιλογή του να μείνει μακρυά από κόμματα.