Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Έφυγε από την ζωή ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τάσος Χρονάς. Καλό παράδεισο να έχει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Ήταν ένας από τους περισσότερο δραστήριους Περιφερειακούς συμβούλους και πάντα...με τεκμηριωμένες απόψεις.

- Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Αμαρυνθιακού ο προπονητής κύριος Θανάσης Μεθενίτης, λίγες αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου Εύβοιας. Η ανακοίνωση της διοίκησης λέει πως παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, αλλά όλοι γνωρίζουν πως τέτοιοι λόγοι δεν υπάρχουν.

- Κάποτε θα πρέπει και οι προπονητές και οι διοικούντες να καταλάβουν πως θα πρέπει να λένε τους πραγματικούς λόγους μίας παραίτησης και όχι να χρησιμοποιούν την γνωστή καραμέλα.

- Τι αγωνία έχει ο κόσμος θεέ μου. Περιμένουν πως και πως να μιλήσει ο γιατρός ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και να πει ποιον θα στηρίξει για δήμαρχο. Στο δήμο Χαλκιδέων πάντως οι υποψήφιοι το δήλωσαν. " Αν δεν έχουμε την στήριξη του γιατρού δεν θα είμαστε υποψήφιοι"!!!!!!  Πάντως ο γιατρός τον Μητσοτάκη θα τον στηρίξει για πρωθυπουργό!!!!!!

- Σε λίγες μέρες θα έχουμε και δημοσκοπήσεις οι οποίες θα είναι οι πρώτες μέσα σε επίσημη προεκλογική περίοδο και είμαστε σίγουροι πως θα επανέλθουν τα πάντα στην κανονικότητα.

- Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν την ΝΔ να χάνει κάποιες μονάδες και από 7-8 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν στις 3-4 μονάδες. Το σκηνικό αλλάζει πάλι και μέχρι την ώρα της κάλπης η διαφορά θα πάει σε διαφορά από 6-8 μονάδες.