Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία  σας. Αφού στις παρελάσεις είχε τόσο πολύ κόσμο, είμαστε σε καλό δρόμο. Η πατρίδα πάνω από όλους και όλα κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, στις παρελάσεις αλλά και στους ιερούς ναούς, πήγαν και άθεοι και μάλιστα έκαναν και "μεγάλους" σταυρούς. Αλήθεια πως ακόμη μέχρι σήμερα.... δεν έχει πέσει κανένας πολυέλαιος;;;;;

- Ανεβάζει στροφές ο κυρ Γιώργος από το Μπούρτζι και προσπαθεί να σηκώσει ψηλά το θέμα του Λήλα ποταμού. Μια με τους βουλευτές του Σύριζα, μία με τον Αναγνωστάκη επίσης του Σύριζα, μια με τον Γκλέτσο και πάλι του Σύριζα και καθημερινά μέσα από το fb, αλλά και σε μόνιμη συνεργασία με τον ραδιοφωνατζή.

- Κυρ Γιώργο μπορεί ο γιατρός να είπε να σου λέμε πάντα ΝΑΙ, αλλά στην πολιτική το όχι το λένε πάντα οι δυνατοί και ήρθε η ώρα να πούνε ΟΧΙ ΣΕ ΌΛΑ δήμαρχος και περιφερειάρχης. Εμείς έχουμε και μια πρόταση. Να αναλάβουν τα έξοδα μεταφοράς του σπιτιού σου, κυρ Γιώργο μας η δημοτική αρχή και η περιφέρεια, σε ασφαλές μέρος. Ξέρεις γιατί το γράφουμε αυτό κυρ Γιώργο μας; Γιατί θα διαπιστώσεις πως δεν φταίει ο Λήλας. Όπου κι αν πας εσύ κυρ Γιώργο, είσαι από μόνος σου θεομηνία!!!!!!

- Τελικά ο Αλέξης δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα δώσει την στήριξη στον Αναγνωστάκη ή τον Γκλέτσο για την Περιφέρεια.  Αλέξη μην το κουράζεις. Δώσε την στήριξη στον Μαρκόπουλο για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

- Μην βγει κανείς και διαψεύσει αυτό που θα γράψουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί θα πέσει φωτιά και θα τον κάψει. Σε κατάστημα της Αβάντων παίρνονται όλες οι αποφάσεις αφού εξωδιοικητικός έχει πλήρη κάλυψη και εντολή να κάνει ότι θέλει. Από εκεί περνάει και ο προπονητής. 

- Πάντως το βράδυ το ρίχνουν στα ποτά και τα ξενύχτια, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Πάντως καλύτερο είναι αυτό το σύστημα παρά το άλλο που χρησιμοποιούν οι γνωστοί άγνωστοι οι οποίοι τριγυρίζουν στις κερκίδες του γηπέδου και βρίζουν τους πάντες.