Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε και τον σκότωσε η οπαδική βία κι ας μην βρίσκουν ευκαιρία κάποιοι να κάνουν πολιτική και να φορτώνουν τα πάντα στους αστυνομικούς και στην κυβέρνηση. Κύριοι όλοι φταίμε γιατί θρεψαμε αυτή την βία και η οποία δεν εχει χρώμα. Είναι για. Τι σημασία εχει αν οι δολοφόνοι ήταν της μίας ή της άλλης ομάδας; Ξεκινούν από το σπίτι για να πάνε.....να πλακωθούν και ψάχνουν να βρούνε τα θυματά τους.

- Σοβαρός άνθρωπος ο άλλος και πατέρας και δημιουργεί κλίμα βρίζοντας τους αστυνομικούς,στην ηγεσία τους και τους πολιτικούς. Τι λέει δηλαδή; Σπρώχνει τους χουλιγκανους εναντίον των αστυνομικών. Γιατί έχει σημασία αν το θύμα ήταν ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;  Χάθηκε ένας ακόμη νέος άνθρωπος και τώρα όλοι θα είναι απαρηγόρητοι και θα κάνουν διαφορά στη μνήμη αυτού του νέου ανθρώπου, όπως έκαναν και με το προηγούμενο θύμα, όπως θα κάνουν και με το επόμενο.

- Εσείς κύριε τετραέξυπνε, τι θέλετε να πείτε; Η αστυνομία πρέπει να είναι δίπλα σε κάθε οπαδό και να τον παρακολουθεί σε ότι κάνει; Πως θα γίνει αυτό; Οι ομάδες είναι επαγγελματικές και όπως τα θέλουν όλα δικά τους, να φροντίσουν ώστε να έχουν και την ιδιωτική τους αστυνομία για να προστατεύουν την περιουσία, τους φιλάθλους κλπ. Αυτό για να έχουν και τους καλύτερους αστυνομικούς, τους καλύτερους αξιωματικούς και το κυριότερο να μην πληρώνει ο λαός για να προστατεύουν τις ΠΑΕ οι αστυνομικοί.

- Δυστυχώς αυτοί που δηλώνουν αγανακτισμένοι είναι αυτοί που δεν έχουν να πούνε κουβέντα όταν προκαλούν βία η οπαδοί της δικής τους ομάδας, είναι αυτοί οι οποίοι είναι φανατικοί και ο στρατός του προέδρου.

- Ένας νέος άνθρωπος χάθηκε πάλι και δεν θα είναι ο τελευταίος. Αλίμονο στην οικογένειά του η οποία δεν θα τον έχει πλέον δίπλα της. Της τον σκότωσαν αυτοί οι οποίοι με τον τρόπο τους συντηρούν την οπαδική βία και χρησιμοποιούν αληταράδες οι οποίοι καταλήγουν δολοφόνοι.