Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Αναστασία-Τασούλα Ψυχογυιού Μακαρώνα - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων

Η Αναστασία-Τασούλα Ψυχογυιού Μακαρώνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα.
Τελείωσε το Γυμνάσιο (Λύκειο) Χαλκίδας.
Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο-οινολόγο Κώστα Ψυχογυιό.
Ασχολήθηκε ενεργά με την επιχείρηση της οικογένειάς της μέχρι τη λήξη των εργασιών της και παράλληλα επέδειξε έντονο ενδιαφέρον  για τον εθελοντισμό, την  προσφορά και τον πολιτισμό.
Είναι εθελόντρια του Ε.Ε.Σ.
Είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΟΨΥ.
Είναι ιδρυτικό μέλος του ΙΜΠΕ.
Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρίας alzheimer (αλστχαϊμερ) Χαλκίδας.....
Είναι μέλος του Λυκείου Ελληνίδων.
Ασχολήθηκε με τα κοινά από το 2002 με διακριτική  παρουσία, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια, ειλικρίνεια,  εντιμότητα, ευαισθησία και υπευθυνότητα προς το κοινό όφελος.
Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Πρόνοιας, υπεύθυνη Πρασίνου και αντιδήμαρχος Εργοταξίου. Παράλληλα την απασχολούσαν με ιδιαίτερο ζήλο τα προνοιακά.
Την περίοδο 2011-2014 υπηρέτησε ως πρόεδρος του νεοϊδρυθέντα ΔΟΠΠΑΧ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  και ευαισθησία  σε όλες τις δράσεις του Οργανισμού: ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί, Βοήθεια στο Σπίτι, συνδρομή στο συσσίτιο. Συνεργάστηκε άψογα με επιχειρήσεις  και βιομηχανίες για τη διανομή τροφίμων και ιματισμού. Παραμένει μέλος του το ΔΣ ως σήμερα.
Υπηρέτησε ακόμη ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου.
Από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.
«Όλα αυτά τα χρόνια στόχος μου πάντα ήταν είναι και θα είναι η προσφορά και η αγάπη προς τον συμπολίτη μου για το κοινό όφελος, με όλες μου τις δυνάμεις.»