Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Φτάσαμε και στην γιορτή της Παναγιάς και να της ζητήσουμε να φέρει υγεία σε όλον τον κόσμο. Τι άλλο να ζητήσουμε; Αν έχουμε την υγεία μας, όλα τα άλλα θα τα παλέψουμε. Ένα μόνο δεν μπορούμε να παλέψουμε μας είπε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα όχι από το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου. Όταν του είπαμε να μας πει τι είναι αυτό που δεν μπορούν να ....το παλέψουν, μας είπε, το να χάσει η Βάκα της εκλογές!!!!!!

- Τον άλλον τον ενόχλησε το ότι η κυρία Δαριβέρη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου. Γιατί ενοχλήθηκες μεγάλε; Η κυρία Δαριβέρη σε αυτή την ομάδα ανήκει και εκεί επέστρεψε.

- Ο Χρήστος Παγώνης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και κάποια παπαγαλάκια διαδίδουν πως θα στηρίξει τον κύριο  Σπύρου!!!!! Αγαπητά παπαγαλάκια τα 2/3 της παράταξης Παγώνη είναι στο ψηφοδέλτιο Βάκα. Δεν το έχετε δει ακόμη;

- Εμείς πάντως θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε και να διαβάσουμε μια δήλωση Παγώνη υπέρ του κυρίου Σπύρου. Τει λέτε;

- Λένε διάφοροι πως τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον ανέλαβε η παράταξη της κυρίας Βάκα. Δεν είναι αλήθεια αυτό, αλλά η δήμαρχος ήταν πάντα δίπλα στις ομάδες του Δήμου Χαλκιδέων. Να γράφουμε αλήθειες όμως και να πούμε πως οι διοικήσεις της περιόδου 2022 - 2023 είχαν άρωμα Σπύρου, αφού τα περισσότερα μέλη ήταν δίπλα του και ο ίδιος ήταν δίπλα τους και κατάφεραν να ρίξουν την ομάδα κατηγορία.