Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

....σουτάκια

 - Μανώλη Βέττα, καλημέρα. Να σου ευχηθούμε καλό αγώνα μέχρι τις δημοτικές εκλογές και καλή πορεία με την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Δύσκολοι και οι δύο στόχοι αλλά να ξέρεις πως θα είμαστε δίπλα σου στην πράξη και όχι στα λόγια. Όσο για τον φίλο μας ξέρεις πως ημασταν πάντα δίπλα του, αλλά μάλλον δεν το εκτίμησε. Ο χρόνος είναι καλός γιατρός και με την παρουσία του στην..... ομάδα, θα αποδείξει αν πραγματικά θα πρέπει να ασχοληθούμε και πάλι. Εσύ ξέρεις πως εμείς κακία δεν κρατάμε.

- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ έδειξε τις προθέσεις του από τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας αφού κέρδισε ΔΡΟΣΙΆ και ΣΤΑΥΡΌ με τον Γιάννη Μώρο, να έχει κέφια αφού πέτυχε τα 4 από τα 6 γκολ.

- Τελικά χωρίς διαιτητή στις επαγγελματικές κατηγορίες η Εύβοια και αυτό δεν τιμά κανέναν. Δυστυχώς κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του για το θέμα, αφού κανείς δεν έχει την δυνατότητα να παρέμβει ώστε να μην αδικούν την Εύβοια.

- Είναι γνωστό πως εύκολα η ΚΕΔ, οδηγεί σε αποκλεισμό διαιτητών της Εύβοιας και δύσκολα τους αναβαθμίζει. Για να γράφουμε αλήθειες τεράστια ευθύνη για το θέμα έχει και η ΕΠΣΕ, αλλά και οι ίδιοι οι διαιτητές οι οποίοι βγάζουν τα μάτια ο ένας του άλλου.