Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

...., φαπούλες

 - Αγαπητέ κύριε Γιώργο Κυτίνο, έχεις ξεφύγει τελείως. Έχεις υιοθετήσει το "όποιος δεν είναι Συριζαίος, είναι φασίστας" και αυτό μας επιτρέπει να γράψουμε πως εσύ είσαι φασίστας. Κύριε Κυτίνο μιλάς εσύ για το 41% και τους κατηγορείς; Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τις αποφάσεις των πολιτών; Στις.... δημοκρατίες ο λαός αποφασίζει για τα πάντα.

- Στα καθεστώτα άλλα αποφασίζει ο λαός και άλλα κάνει ο αρχηγός. Αυτός ναι είναι φασίστας. Θυμάσαι κάποιον ο οποίος έκανε το αντίθετο από αυτό που αποφάσισε ο λαός; Κύριε Κυτίνο σε καμία Δημοκρατία δεν ψηφίζει ο λαός άσπρο και αυτός που κυβερνά λέει πως έκανε λάθος ο λαός και θα στηρίξει μαύρο. Αυτά τα έκανε ένας Τσίπρας ο οποίος μια φορά κι έναν καιρό κυβέρνησε την Ελλάδα και μετά ο λαός τον έστειλε στο σπίτι του.

- Κύριε Κυτίνο ως συνταξιούχος έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και το έχεις ρίξει στο να γράφεις στο fb και να ρίχνεις λάσπη στον λαό και την κυβέρνηση. Επειδή είμαστε κι εμείς στο 41% από την μέρα που γεννηθηκαμε, έχουμε κάθε δικαίωμα να σχολιάζουμε τα όσα γράφεις, αλλά χωρίς ύβρεις και αφορισμούς.

- Κύριε Κυτίνο, δεν είναι Δημοκράτης όποιος φροντίζει να κάνει την μία κωλοτούμπα μετά την άλλη, για να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Δεν είναι Δημοκράτης όποιος για το δικό του βόλεμα, είναι με όποιον τον εξυπηρετεί. Δεν είναι φασίστας αυτός που δεν συμφωνεί μαζί σου, αλλά αυτός ο οποίος χαρακτηρίζει φασίστες, αυτούς που δεν του κάνουν θελήματα.

- Είμαστε εδώ και όποτε θέλεις μπορούμε να γράψουμε ονόματα, όσων κατά καιρούς υμνούσες και τους λόγους για τους οποίους το έκανες.