Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

..... ελάτε να σας ξανακρίνουν οι δημότες


Κυρίες και κύριοι τους αυτοδιοικητικούς τους κρίνουν οι δημότες και όχι κάποιος άλλος. Φυσικά δεν κρίνει ο κάθε αυτοδιοικητικός τον άλλο αυτοδιοικητικό.
Η κυρία Ζλακώνη θέλει με κάθε τρόπο να "χτυπήσει" την κυρία Ελένη Αϊδίνη την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, επειδή κατάφερε να μαζέψει τα χάλια των γηπέδων, αφού έτσι τα άφησε η κυρία Ζλακώνη και φυσικά δεν ακολούθησε το ΕΓΩ της κυρίας Ζλακώνη και τις όποιες επιλογές έκανε τα πολλά χρόνια που ήταν στον ΔΟΑΠΠΕΧ.
Η κυρία Ζλακώνη ήταν σε κάποιο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2019 και το οποίο ήρθε.... τρίτο, όχι γιατί το ήθελε η κυρία Αϊδινη, αλλά επειδή το αποφάσισαν οι Δημότες του Δήμου Χαλκιδέων.
Αν η κυρία Ζλακώνη πιστεύει πως έχει την εκτίμηση του κόσμου, δεν έχει παρά να δηλώσει υποψήφια σε όποιο ψηφοδέλτιο επιθυμεί και με αυτό να κερδίσουν τις εκλογές και η ίδια να διοικήσει τον ΔΟΑΠΠΕΧ για να κάνει αυτά που θέλει.
Όσο για τον ΔΟΎΡΕΙΟ ΙΠΠΟ και τα άλλα που λέει, η ίδια τα είχε πετάξει κάπου εκεί προς το κοιμητήριο για να μην γράψουμε λεπτομέρειες.
Γελάω πάντως με κάποιους οι οποίοι σχολιάζουν θετικά τα όσα έγραψε η κυρία Ζλακώνη, επειδή τώρα είναι με τον κύριο Σπύρου και κάνουν πόλεμο στην Αϊδίνη και την Βάκα.
Νυφίτσες ξεχνάτε τι γράφατε για την Ζλακώνη όταν ήταν στον Καθαροσπόρη κι εσείς στον Παγώνη;
Γράψτε ότι θέλετε. Δεν περνάτε στους δημότες. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
Και κάτι ακόμη. Η κυρία Αϊδίνη ήταν στο ψηφοδέλτιο που ήταν πρώτο στις εκλογές του 2019 και ήταν στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων συμβούλων.
Η επίθεση που δέχεται εδώ και καιρό είναι οργανωμένη και αυτό πεισμώνει τους πολλούς φίλους της, που θα φροντίσουν και πάλι, ώστε να είναι στους νικητές και στους πρώτους των πρώτων.

Η απάντηση της προέδρου.
Eleni Aidini
Λίλιαν Ζλακώνη Δεν θα αντιπαρέθετα όπως δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα,εάν δεν ήταν ονομαστική η αναφορά σου!Γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτά τα κατασκεύασματα εμείς ΣΆΠΙΑ τα βρήκαμε,εγκαταλελλειμένα κ άθλια κ μας προβλημάτισε έντονα γιατί δυστυχώς είναι χρήματα των συμπολιτών μας!Είχες τα χρόνια μπροστά σου να τα επιμεληθείς κ να τα αξιοποιήσεις όμως δεν το έκανες!!Όσο για τα στολίδια όπως αναφέρεις ότι τα πέταξα, εξίσου σε εγκατάλειψη κ πεταμένα σε χωμάτινους περιστερώνες από εσένα που "κόπτεσαι "για την Χαλκιδα!!!Κ φυσικά δεν θα μιλήσω για το υλικό κατασκευής τους(γιατί αυτό είχαν οι "υμέτεροι "! το βαρύ σίδερο που εαν έπεφτε κατω στα περάσματα που τα τοποθετούσες, το λιγότερο ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός!!Άσε λοιπόν τους θεατρινισμούς κ πρόσεχε όταν αναφέρεσαι στο ονομά μου!!