Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

..... μικρά, μικρά

 - Πάμε για σημαντική αποχή στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Χαλκιδέων. Επίσης θα υπάρχουν και πολλά άκυρα και λευκά και πάντως περισσοτερα από τις εκλογές του 2019. Η συμμετοχή θα είναι κάτω από το 60% καί τά Άκυρα/Λευκά θα πλησιάσουν το 8%.. Γιατί όλα αυτά; Γιατί οι παρατάξεις που είναι απέναντι στην δήμαρχο κυρία Βάκα, εκτός της παράταξης του ΚΚΕ, έδειξαν αδυναμία και ανικανότητα στο να πείσουν δημότες να ενταχθούν στα ψηφοδελτιά τους και..... έτσι προσπαθούν με αλχημείες να κλέψουν την ψήφο των δημοτών, παριστάνοντας τους συνεργαζόμενους.

- Πήραν τα μηνύματα από τους δημότες, με κάποια καθυστέρηση βέβαια και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Για νέο ξεκίνημα μιλούσε ο κύριος Τζαφέρος, αλλά πήγε με τους παλιούς για να μπορέσει να εκλεγεί ο ίδιος και να εκλεγούν και τα γνωστά πρόσωπα που εμφανίσθηκαν υποψήφια την τελευταία στιγμή.

- Αυτό φυσικά βάζει σε δύσκολα μονοπάτια πρωτοκλασάτα στελέχη που ήταν με τον Παγώνη και βρέθηκαν με τον Σπύρου. Αυτό το γνωρίζουν καλά και ξέρουν πως ο Τζαφέρος και οι σύντροφοι θα παίξουν το γνωστό "δυο δυο στην μπανιέρα δύο δύο".