Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Φαίνεται πως κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι υποψήφιοι που ξαφνικά θυμήθηκαν να προσφέρουν στα κοινά, πιστεύουν πως με ψέματα θα πείσουν τους ψηφοφόρους και θα κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Σε πρώτο πλάνο τα βιογραφικά τους, τα οποία όμως δεν έχουν πουθενά το πως πρόσφεραν..... Μέχρι σήμερα στο κοινωνικό σύνολο. Εντάξει τα πτυχία σας, εντάξει η δουλειά σας, αλλά τόσα χρόνια τι προσφέρατε στον τόπο σας;

- Ας μη γελιόμαστε. Εσείς που μιλάτε για νομιμότητα δεν πρέπει να λέτε άλλα στους μεν και άλλα στους δε. Μια γλώσσα να μιλάτε και να είναι η γλώσσα της αλήθειας.

- Λέτε να μπορέσετε να κοροϊδέψετε τους πολλούς; Κυρίες και κύριοι οι ψηφοφόροι όταν θα πάνε στην κάλπη, θα ξέρουν τα πάντα. Εσείς θα μάθετε την αλήθεια, το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Φυσικά τότε θα είναι αργά για εσάς και θα διαπιστώσετε πως οι ψηφοφόροι δεν είναι αριθμοί και δεν μπορείς απλά να τους προσθέτεις.

- Όταν δηλώνεις υποψηφιότητα για δήμαρχος και δεν μπορείς να βρεις 130 υποψηφίους για το ψηφοδελτιό σου, που θα βρεις χίλιους ψηφοφόρους;;;;;

- Δεν είναι ξεφτίλα να πας από υποψήφιος δήμαρχος για υποψήφιος σύμβουλος και να μην εκλεγείς;

- Εμείς θα είμαστε εδώ και κάποια στιγμή θα σχολιάσουμε και τον κύριο ο οποίος λέει πως έκανε πίσω και πήγε όχι για δήμαρχος αλλά για κλητήρας.