Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

..... σουτάκια

 - Όχι κυρίες και κύριοι, δεν υπάρχει υγεία στο χώρο του ποδοσφαίρου και δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γενικότερα. Υπάρχουν επιχειρήσεις γνωστών κυρίων οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να ελέγχουν τα πάντα. Δυστυχώς αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Οι γνωστές επιχειρήσεις (ΠΑΕ), κάνουν ότι μπορούν για να επιβληθούν η μία στην άλλη. Στα δικά τους χέρια και ....τα ΜΜΕ, δηλαδή ο έλεγχος της ενημέρωσης.

- Ένας ακόμη άνθρωπος δολοφονήθηκε και κάποιοι ξεκίνησαν την προσπάθεια για να δολοφονηθεί ο επόμενος. Αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο πανελλαδικά και σε τοπικό επίπεδο είναι το πρόβλημα και αυτοί οι οποίοι αθωώνουν αυτούς που προκαλούν βία, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

- Αυτός που δολοφόνησε τον Μιχάλη, δεν ξεκίνησε για να πάει να δολοφονήσει. Ξεκίνησε για να κάνει φασαρία να παίξει μπουνιές και κατέληξε να είναι δολοφόνος. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο. Κάποιον θα σκότωναν και έτυχε μπροστά τους ο Μιχάλης. Αυτοί που καθοδηγούν τον στρατό της κάθε ΠΑΕ προφανώς είναι γνωστοί.