Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μετά την γιορτή της Παναγίας, θα έχουμε 15 μέρες μέσα στις οποίες οι δημοτικές παρατάξεις θα πρέπει να καταθέσουν τα ψηφοδελτιά τους, αν θέλουν να πάρουν μέρος στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023. Μέχρι αυτή την ώρα μόνο το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου Έλενας Βάκα θα μπορούσε να γίνει δεκτό αφού έχει.... καλύψει με το παραπάνω κάθε τι υποχρεωτικό.

- Μπορεί να δυσκολευτεί λίγο ο κύριος Σπύρου ή αν θέλετε να μην έχει τα πρόσωπα που θα του έδιναν ελπίδες, αλλά τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων θα τον συμπληρώσει, αφού συμμάχησε με τον κ. Τζαφέρο ο οποίος θα κατέβαινε για δήμαρχος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως ξέμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ ξέμεινε και ο Τζαφέρος. Τώρα να περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα συμμαχήσει με την κυρία Παππά, για να μετρήσουμε και με ποιο ποσοστό θα κερδίσει η κυρία Βάκα από την Α' Κυριακή.

- Αν τελικά τα ψηφοδέλτια θα είναι Βάκα, Σπύρου και Λαϊκή Συσπείρωση, η Βάκα θα ξεπεράσει το 60%. Αν τα ψηφοδέλτια είναι Βάκα, Σπύρου, Λαϊκή Συσπείρωση, Παππά τότε η δήμαρχος θα κερδίσει με ένα ποσοστό πάνω από 53%.

- Αυτά τα νούμερα θα τα ξεπεράσει η δήμαρχος και οι συνεργάτες της, αλλά εμείς οφείλουμε να γράψουμε πως οι υποψήφιοι της Βάκα πρέπει να δώσουν την μάχη ακόμη και για μία ψήφο, αφού η μεγάλη διαφορά και το μεγάλο ποσοστό, θα προσθέσει έδρες στην παράταξη και θα τις αφαιρέσει από την αντιπολίτευση.

- Αυτοί οι οποίοι λένε πως αυτά τα ποσοστά δεν υπάρχουν, ας γράψουν αυτά στα οποία πιστεύουν αυτοί για να έχουμε να λέμε μετά τις εκλογές