Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο κύριος Παγώνης αποχώρησε, ο κύριος Καθαροσπόρης αποχώρησε, ο κύριος Ανδρέου αποχώρησε, ο κύριος Τζαφέρος συμβιβάστηκε, ο κύριος Γεωργούλης δεν ξεκίνησε καν και απομένει η απόφαση της κυρίας Παππά η οποία όμως δεν πέρασε στους δημότες και γι' αυτό έχει δυσκολίες στο να έχει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο. 
Έχει χρόνο ακόμη και έχει το περιθώριο να επιλέξει.
- Πρώτη επιλογή να αποσύρει την υποψηφιότητά της και να..... πάει σπίτι της ή να πάει στο ψηφοδέλτιο Μαρκόπουλου για την Περιφέρεια.
-Δεύτερη επιλογή να επιλέξει να πάει στο ψηφοδέλτιο Σπύρου για να έχει κάποια ελπίδα να εκλεγεί, γιατί και να υπήρχε τρόπος να πάει στο ψηφοδέλτιο Βάκα, ξέρει πως δεν θα μπορέσει να εκλεγεί και έτσι δεν το επιχειρεί.
- Τρίτη επιλογή να καλέσει όλους τους σκαφάτους της Χαλκίδας σε συστράτευση για να μπορέσει να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο και να δεσμευτεί πως πάντα η παραταξιακη θα συνεδριάζει σε σκάφος πάντα από την πλευρά του Ευβοϊκού.
Ο μπάρμπα Στέλιος έχει την άποψη πως όλες και όλοι δούλεψαν για να μας δικαιώσουν και να δώσουν την νίκη στην παράταξη της Δημάρχου από την Α' Κυριακή.
Κυρίες και κύριοι τα πράγματα είναι απλά. Όλες και όλοι έκαναν πίσω γιατί έβλεπαν το ψηφοδέλτιο Βάκα. Όσοι δεν θα τους αφήσει ο εγωισμός τους, θα καταλάβουν πως με την φωτιά δεν πρέπει να παίζουμε.