Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Προχωράμε μπροστά λέει ο φίλος μας αναγνώστης και φυσικά δεν θα διαφωνήσουμε μαζί του. Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά φίλε και αλίμονο, αν έχουμε το μυαλό μας στο παρελθόν και στο πως και το γιατί και το ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο. Μπροστά θα κοιτάξουμε φίλε κι επειδή αυτό που πονάει πολύ, είναι στο να σου τα λέει κάποιος ο οποίος δεν είναι αντίπαλός σου και όχι όμως μόνο να σου τα γράφει ή να..... σου τα λέει, αλλά και να σου το δείχνει με εικόνες!!!

- Μεγάλε πότε θα πάψεις να δείχνεις ενδιαφέρον, για την μονάδα που θα γίνει εκεί στην περιοχή Αρτάκης; Δεν ξέρει ο επιχειρηματίας, πως παύεις να δείχνεις ενδιαφέρον, για κάτι που δεν το θεωρείς σωστό; Τα παραδείγματα πολλά, αλλά θα γελάσουμε όταν θα τρέξει το λαδάκι και θα κλείσουν στόματα.

- Εμείς πάντως κάτι έχουμε ακούσει για μια επιχείρηση δίπλα στο κύμα και η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις να είναι εκεί, αλλά εδώ και κάτι χρονάκια, έριξε λαδάκι στο καντήλι σου και το βούλωσες...... Να το πάρει το ποτάμι;;;;;;;

- Όταν χάνεις εκλογές, είναι χειρότερα γι΄ αυτόν που είχε αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική μιας παράταξης και γι΄ αυτόν που τον επέλεξε. Κι όμως, αυτούς τους δύο κανείς δεν τους ρίχνει ευθύνες.... Έχουμε υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος έχασε τις εκλογές, ενώ ήταν βέβαιος για την νίκη και ο οποίος έριξε όλες τις ευθύνες στους υποψήφιους συμβούλους !!!!! Είναι αυτός υπεύθυνος άνθρωπος; 

- Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε κάτι το οποίο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αφορά τα οχήματα και τους εργαζόμενους στο Δήμο Χαλκιδέων. Λένε πως το θέμα αυτό ήταν στο πρόγραμμα και του κυρίου Σπύρου, αλλά δεν το είχαν γράψει πουθενά για να μην έχουν αντιδράσεις.