Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ε Θ Ν Ι Κ Η Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 
ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ  Π.Ε.Α.Ε.Α – Δ.Σ.Ε

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ 

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στη Βόρεια Εύβοια
Το παράρτημα Εύβοιας της ΠΕΑΕΑ –ΔΣΕ καλεί τα μέλη του, τους απογόνους και τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ στη Λίμνη και στο Δερβένι το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου.
Τιμούμε στο πρόσωπο των Θύμιου Καψή «Ανάποδου» και Γιώργη Βλαχούτσικου... «Ευβοιώτη» όλους τους αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που έδρασαν στην Εύβοια.

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:
· Το Σάββατο 11 Νοέμβρη, στη Λίμνη. Πολιτική εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «Ελύμνιον», στις 19:00. Θα μιλήσει η Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γρ. Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει αφιέρωμα με ανέκδοτες φωτογραφίες αγωνιστών της περιόδου από την περιοχή.
· Την Κυριακή 12 Νοέμβρη, στο μνημείο του Ανάποδου, στο Δερβένι, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύντομη εκδήλωση και κατάθεση στεφάνων. Στις 12:30, στο Προκόπι θα πραγματοποιηθεί Λαϊκό  γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ίκαρος».
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής από τη Χαλκίδα το παράρτημα δρομολογεί λεωφορείο για την εκδήλωση της Κυριακής 12 Νοέμβρη.
Αναχώρηση από τη Χαλκίδα: 9:00 (Βούρκος) και διέλευση από Αρτάκη στις 9:15 και Καστέλα 9:30. Αναχώρηση από το Προκόπι για επιστροφή στις 15:00.
Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα: Γεωργία Κωνσταντινίδου 6973913455 και Μιχάλης Βασιλάκης 6947990429

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ