Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

....η άποψή μας

 - Όταν για 50 χρόνια είσαι στον χώρο της ενημέρωσης και έχεις καταφέρει να μείνεις πιστός στην ιδεολογία σου και να μην την κρύβεις ποτέ, τότε κάτι έχεις κάνει σωστά, αφού υπάρχουν αυτοί που ενώ είναι αντίθετοι σε διαβάζουν και ακούνε αυτά που έχεις να πεις.
Μια ζωή στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν προσπάθησα ποτέ να πιέσω με τον οποιονδήποτε τρόπο κανέναν απολύτως, ώστε να τον πείσω να ψηφίσει αυτό που ψήφιζα εγώ.
Έγραφα και έλεγα πάντα ελεύθερα την άποψή μου και μέσα από αυτή την διαδικασία ήθελα να βάζω ένα χεράκι στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Δεν πήγα ποτέ μα ποτέ στο σπίτι κανενός, για να τον πείσω να ψηφίσει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γιατί δεν ήθελα μετά τις εκλογές να τον συναντήσω.... και να μου πει, "που είσαι σε χάσαμε".
Αυτά τα κάνουν οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι πάνε πόρτα πόρτα, επειδή απλά τα έργα και οι πράξεις τους, δεν έπεισαν τον κόσμο.
Αν έχει προσφέρει κάποιος πολιτικός, το γνωρίζουν οι πολίτες και θα τον στηρίξουν.
Είναι άλλο η επικοινωνία των πράξεων και των έργων σου και άλλο η επικοινωνία υποσχέσεων.
Τα ίδια και με τους αυτοδιοικητικούς.
Οι περισσότεροι "δεν το έχουν" και δυστυχώς μετράει το ποιος έχει μεγαλύτερο σόι, ποιος έχει μαζί του επιχειρηματίες κλπ. Αυτή είναι η αλήθεια.
Αξιόλογα πρόσωπα μένουν εκτός, γιατί απλά δεν ανήκουν στην παρέα του συστήματος, δεν ανήκουν στην παρέα του πάρε δώσε, ώστε να έχουν την υποστήριξή τους.
Στην Εύβοια τα πράγματα δεν βαδίζουν καλά στον τομέα της ενημέρωσης.
Ούτε ένα δικό της ΜΜΕ δεν έχει η Εύβοια και το οποίο να λειτουργεί επαγγελματικά, με προσωπικό, με δημοσιογράφους με κανόνες.
Όλα τα ΜΜΕ λειτουργούν σε προσωπικό επίπεδο, αφού ένα πρόσωπο είναι αυτό που κάνει το κουμάντο, αυτό που γράφει, αυτό που τα λέει και πάει λέγοντας.
Είναι τυχαίο πως δεν υπάρχει ούτε ένα το οποίο να λειτουργεί όπως ακριβώς λέει ο νόμος;
Στο τέλος το κάθε ένα από αυτά τα ΜΜΕ, καταλήγει να είναι υποστηρικτής της υποψηφιότητας του προσώπου που το έχει ή συγγενικών του προσώπων και φυσικά να μην έχει και το αποτέλεσμα που θα ήθελε.
Ευχή μου είναι να έρθει κάποτε η στιγμή που η Εύβοια να αποκτήσει κι αυτή έναν δικό της όμιλο ο οποίος θα έχει Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και ενημερωτική ιστοσελίδα και να λειτουργεί επαγγελματικά και ως προς τους εργαζόμενους και ως προς τον κόσμο.